7 Langkah Nggawe Video Pemasaran Killer

Langkah Nggawe Video Pemasaran Killer

We are ramping munggah animasi video kanggo salah sawijining klien saiki. Dheweke duwe akeh pengunjung sing teka ing situs kasebut, nanging kita ora bisa ndeleng wong suwe banget. Panjelasan sing cekak bakal dadi alat sing sampurna kanggo nyedhiyakake proposisi regane lan diferensiasi menyang pengunjung anyar kanthi cara sing nyengsemake.

Panliten nuduhake manawa panjaluk konsumen kanggo konten video wis saya dramatis, kanthi 43% pengin ndeleng video liyane saka pemasar. Video lan konten animasi dadi penting banget ing proses konversi, kanthi 51.9% pemasar ngakoni yen video kasebut duwe ROI paling apik dibandhingake karo jinis konten liyane. Nyatane, kaca landas kanthi video nyebabake 800% konversi luwih akeh. MicroCreatives

MicroCreatives, agensi desain kreatif luar negeri kanthi layanan lengkap, ngasilake infographic sing rinci iki - 7 Cara Nggawe Video Pemasaran Killer - sing kudu mbantu perusahaan utawa kreatif nggawe proyek video pertama. Infographic mbukak sampeyan langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nggawe proyek video sabanjure.

Mangkene 7 Langkah Kanggo Nggawe Video Pemasaran Killer

  1. Temtokake video sampeyan target lan target pamirsa
  2. Pilih sisih tengen jinis video isi kanggo tujuan sampeyan
  3. Tetep wae singkat
  4. Pusat ing sekitar a crita merek
  5. Aja dadi bosen
  6. Mutusake ngendi kanggo nyelehake video sampeyan
  7. Ukur lan analisa kinerja

Aku sejatine ngurmati manawa diwiwiti karo target tujuan lan rampung kanthi ngukur kinerja gaweyan!

7 Langkah Nggawe Infographic Video Pemasaran Killer

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.