Lima Cara Kanggo Nggawe Game Pemasaran Konten Sampeyan

Langkah munggah!

Yen sampeyan nindakake pemasaran konten apa wae, sampeyan nggunakake strategi. Sampeyan bisa uga dudu strategi resmi, sing direncanakake, utawa efektif, nanging strategi kasebut.

Pikirake kabeh wektu, sumber daya, lan gaweyan kanggo nggawe konten sing apik. Ora murah, mula penting supaya sampeyan ngarahake konten sing migunani kasebut kanthi strategi sing tepat. Mangkene limang cara kanggo nambah game marketing konten.

Dadi Cerdas karo Sumber Daya Sampeyan

Pemasaran konten bisa larang, tegese sampeyan nandur modal akeh wektu kanggo nggawe konten, utawa mbuwang dhuwit kanggo outsource menyang kreatif. Soko sing larang regane pemasaran konten kudu diarahake kanthi wicaksana lan ndeleng analytics minangka bagean gedhe.

Apa sampeyan bisa mbayangake nyedhiyakake kabeh sumber kasebut kanggo ngerti yen sampeyan wis nyurung konten ing Facebook nalika mayoritas lalu lintas pemasaran asline saka Instagram lan Pinterest? Sing lara; lan sampeyan ora bakal dadi wong pertama sing ngalami. Luangake wektu kanggo ndeleng analytics media sosial supaya sampeyan bisa ngarahake konten ing platform lan pamirsa sing bener. 

Kerep Ketemu Karo Tim Sampeyan

Sampeyan bisa uga duwe tim khusus kanggo pemasaran konten, utawa ora. Ing kasus kasebut, kudu paling ora seminggu sadurunge lan tutul karo pihak sing tanggung jawab nggawe lan promosi konten sampeyan. Yen sampeyan bisa, ketemu saben dina.

Dhiskusi babagan perkara anyar sing digawe wiwit pungkasan ketemu. Goleki masa depan lan wenehake tugas kanggo wong sing bener. Rembugake apa sing ditindakake pesaing lan cara sampeyan nambah konten.

Bonnie Hunter, blogger pemasaran ing Australia2Serat lan Tulis MyX

Rapat kasebut uga minangka wektu sing pas kanggo mikir lan nindakake otak. Apa sawetara topik tren sing populer ing tim sampeyan babagan nggawe konten?

Mbangun Pamirsa 

Fokus kanggo nambah pamirsa. Undhang-undhang anyar negesake manawa data kudu diklumpukake kanthi idin, tegese data diwenehake kanthi rela lan ora dipanen. Pemasaran konten malah luwih penting nalika ana undang-undang iki amarga konten sing apik minangka cara sing apik kanggo ngajak wong supaya seneng menehi informasi.

Yen wong seneng konten sampeyan, dheweke bakal nawakake data amarga dheweke pengin terus nampa barang sampeyan. Pikirake babagan model sing luwih efektif tinimbang ngethok internet kanggo data wong sing ora peduli. Sampeyan menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe hubungan karo wong lan ngidini dheweke rumangsa nyambung karo konten sampeyan.

Billy Baker, pemasar konten ing Siswa Inggris lan Karya Sabanjure.

Coba suhu sepira efektife upaya sampeyan kanthi ndeleng personel pamirsa, mriksa nomer sampeyan taun kepungkur, lan ndeleng manawa jumlah pelanggan cocog karo upaya pemasaran konten. 

Setel Tujuan sing Cocog 

Yen sampeyan ora ngerti apa target pemasaran konten, kepiye sampeyan bisa entuk? Sisih gedhe kanggo nyetel target kasebut bakal adhedhasar analitik, kayata:

  • Platform apa sing sampeyan gawe target?
  • Sampeyan arep ing endi setaun?
  • Apa sampeyan pengin nambah pandherekipun, banjur pinten?

Utawa, sampeyan mung pengin nambah interaksi lan lalu lintas pangguna. Sawise duwe target tahunan sing gedhe, saiki wayahe dadi target saben wulan sing luwih cilik lan luwih gampang dicedhaki. Iki bakal dadi langkah sampeyan kanggo nggayuh target sing gedhe lan gedhe. Langkah pungkasan yaiku nemokake tugas saben dina sing kudu ditindakake supaya target sing luwih gedhe dadi kasunyatan.

Temtokake Cara Ngukur Sukses

Sampeyan kudu nglacak kinerja konten sampeyan yen pengin ngerti sepira efektife. Apa sampeyan bakal nglacak metrik sing angel kayata sales lan lead utawa sing alus kayata keterlibatan pangguna media sosial? Sawetara metrik sing pengin dilacak yaiku metrik konsumsi (pirang-pirang wong sing ndeleng utawa ndownload barang sampeyan), nuduhake metrik, metrik generasi utama lan metrik penjualan. 

kesimpulan

Pemasaran konten minangka kegiyatan sing dinamis sing mbutuhake kekarepan ngganti strategi nalika ana sing ora bisa digunakake. Penting duwe target lan ngerti apa metrik sampeyan supaya sukses. Iki uga ora murah, mula kudu pinter ngarahake sumber sampeyan. Tindakake limang tips iki kanggo nambah game marketing konten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.