SteelHouse A2: Pariwara Interaktif lintas platform

Layar layar 2012 09 24 ing 2.05.57 PM

Iklan sing sugih entuk keterlibatan sing luwih dhuwur, nanging angel digawe. Flash ora bisa digunakake ing seluler, lan HTML5 ora bisa digunakake kanthi konsisten ing saben browser. Dina iki, SteelHouse ngluncurake A2 (pocapan a-kuadrat), sing nggawa kualitas tinggi sing diarepake merek saka media liyane kayata TV lan cetak, dadi iklan online sing diluncurake ing piranti apa wae kalebu piranti Mac, PC, iPhone, iPad lan Android.

Apa dheweke pengin ngakoni utawa ora, merek isin amarga kualitas iklan tampilan. Iklan Tampilan macet ing gelut wektu iklan statis sing dikepung karo jagad video, seluler, aplikasi lan alat sosial, "ujare Presiden lan CEO SteelHouse Mark Douglas. "Kasunyatane yaiku yen merek iklan sing dikarepake wis angel banget lan butuh wektu kanggo nggawe. Kita wis rampung nggawe cara kerja iklan bergambar.

A2 nggawe iklan interaktif kanthi nganggo fitur keterlibatan sing dhuwur sing dikarepake merek lan konsumen nanggapi, kalebu:

  • video: Kalebu video saka sumber apa wae
  • gambar: Lebokake meh kabeh gambar utawa logo
  • Lokasi: Iklan kudu dipikirake ing endi papane
  • Pemandangan: Kalebu macem-macem pemandangan ing iklan apa wae
  • Products: Karusel produk dinamis bisa nampilake produk sing konsumen
    wis sesambungan karo
  • Counters: Cacah nganti adol arep rampung utawa ana acara
    arep kelakon
  • Aturan: Manfaat data perilaku konsumen pihak kaping pisanan menyang konten
    saka pariwara apa wae
  • Social: Iklan sing apik dituduhake. Iklan A2 ngaktifake.

Iklan A2 kanthi otomatis tundhuk IAB lan bisa digunakake ing piranti apa wae. A2is kasedhiya minangka solusi iklan tampilan dhewe kanggo merek lan agensi utawa minangka bagean saka produk liyane SteelHouse. Kanggo ndeleng conto iklan A2 sing ditrapake, bukak ing Kaca produk A2 ing SteelHouse.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.