Tetep dadi topik ing blog sampeyan? Gunakake cloud tag kanggo ndeleng

CloudNalika ngunjungi situs liyane, aku arang banget ndeleng cloud tag kasebut. Aku ora yakin sebabe, kira biasane aku ana amarga aku ana ing kana liwat referensi utawa judhul utawa caption sing dakkarepake.

Nanging, aku pikir penting kanggo blogger kanggo menehi perhatian marang cloud tag blog dhewe. Sampeyan bisa ndeleng méga tag ing sidebar ing "Tag". Aku mikir yen aku kerja kanthi apik kanggo njaga konten, amarga referensi awan business, marketing, Lan teknologi. Pancene sing dikarepake kanggo njaga konten blog dadi dakkira bisa banget.

Cloud tag (luwih dikenal kanthi tradisional minangka dhaptar bobot ing bidang desain visual) minangka gambaran visual tag konten sing digunakake ing situs web. Seringkali, tag sing luwih asring digunakake digambarake ing font sing luwih gedhe utawa ditekanake, nalika urutan sing ditampilake umume abjad. Mangkene, nemokake tag kanthi alfabet lan kanthi popularitas bisa uga. Milih siji label ing cloud tag umume nyebabake koleksi item sing ana gandhengane karo tag kasebut. - Wikipedia

Elingi cloud tag sampeyan, sampeyan bakal menehi informasi kanggo ndeleng manawa sampeyan tetep ana ing konten utawa ora. Priksa sawetara cloud tag iki lan delengake manawa situs kasebut tetep ana ing konten:

  • Martech Zone
  • Engadget
  • Gaping Batal
  • A List loro
  • Scobleizer

Kajaba aku, iki kalebu conto sawetara blog sing sukses banget. Yen mbandhingake cloud tag karo definisi blog, sampeyan bakal nemokake simetri sing sampurna. Aku ngira yen cloud tag sampeyan ora menehi pengunjung ngerti apa sejatine blog sampeyan, mula sampeyan kudu nyetel fokus, utawa nyetel cara njlentrehake lan netepake blog sampeyan.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug,

    Aku mlebu situs sampeyan saka klik thrus lan mung ngomong artikel iki migunani banget. Minangka blogger anyar, angel ngetrapake kabeh ide SEO ing kana. Matur nuwun kanggo kondensasi dadi format sing bisa dicerna. Saiki, apa aku bakal ngerti apa yen ninggalake komentar karo URL webku padha karo trackback?

  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.