Statistik Kuadrat Menang Akhir Pekan Wiwitan

Ora ana sing kalah ing Akhir Pekan Akhir ing kene ing Indianapolis. Iki minangka koleksi ide apik tenan - sing akeh wis tumindak sawetara prototipe serius. Kudos tindak menyang Bola Lorraine kanggo nggawe acara sing apik tenan iki - uga Taman Riset Purdue - papan sing luar biasa kanggo dianakake. Pemenang kasebut yaiku Stats Squared, alat kanggo ngawasi pengaruh sing ditrapake Twitter ing situs sampeyan liwat tautan referensi.

Masalahe, sing dakalami ditulis bab, yaiku meh kabeh bisnis ngremehake lalu lintas referensi sing dipikolehi saka Twitter amarga mung ndeleng domain sing ngrujuk kanggo Twitter.com. Twitter.com mung udakara 18% kabeh lalu lintas Twitter.

Ana sawetara solusi - kaya nggunakake kode kampanye nalika nyingkat lan nyebar URL sampeyan ... nanging mung cocog karo tautan sing sampeyan nyebarake Solusi liyane yaiku nggunakake Bit.ly Pro… maneh, mung ngukur link sing sampeyan nyebarake Bit.ly Enterprise ngidini sampeyan ngawasi sembarang URL sampeyan disingkat ing endi wae ing Bit.ly. Nanging ora kabeh wong nggunakake Bit.ly.

Sigh… sabanjure nggunakake alat kaya Backtweets sing kira-kira tekane saben tautan sing sampeyan pasang, nanging isih ora menehi statistik ing situs babagan jumlah kunjungan sing wis teka ing situs sampeyan.

Kacau tenan.

Solusi sing sampurna, mesthine yaiku supaya Twitter ngidini bisnis nambah kode kampanye dhewe kanggo domain sing diduweni. Kanthi ngono, kapan wae link sing dilebokake sapa wae menyang domain sampeyan, kode kampanye ditambah kanthi otomatis lan kabeh Analytics bakal bisa ndhaptar informasi asal-usule kunjungan kasebut. Ironis, Twitter nindakake iki kanthi akeh tautane dhewe - kaya sing disebarake ing Email.

statssquared.png

Statistik Kuadrat muga-muga bisa mbiyantu kasus iki ... paling ora kanthi ngukur pengaruh tweet sampeyan dhewe ing situs sampeyan dhewe. Stats Squared gabung karo stream Twitter lan Bit.ly kanggo nyedhiyakake statistik bali menyang situs sampeyan. Sanajan katon mung bisa digunakake karo Bit.ly lan dudu Bit.ly Pro… ie. URL kita disingkat dadi mkt.gs nanging ora katon ndhaptar.

Aku duwe dhaptar harapan Statistik Kuadrat:

  • Kolom tengen sing tetep yaiku agregat, nyedhiyakake Tweet paling dhuwur lan tarif klik-tayang (RKT) sabanjure miturut dina, minggu lan wulan.
  • Kemampuan kanggo ndeleng jalur distribusi, wiwit saka tweet asli nganti wong sing tweet maneh, lan kaping pirang-pirang tautan diklik.
  • Kemampuan kanggo ndeleng wong sing paling akeh tautan RT lan, yen bisa, lalu lintas sing dituju menyang sampeyan.

Seneng banget nalika ana ing panel hakim wiwitan sing wiwit ide nganti dieksekusi ing akhir minggu. Stats Squared duwe sawetara kebersihan omah lan pembangunan tambahan, nanging minangka dhasar sing apik banget. Wis ditata kanthi apik, visual sing apik, lan wis katon bisa digunakake kanthi apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.