Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Infographic Statistik Media Sosial taun 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki.

Pramila nggatekake tren paling anyar penting kanggo profesional pemasaran. Kita ing YouScan mutusake kanggo nyederhanakake tugas iki kanggo sampeyan lan nyiapake infographic sing ngemot kasunyatan lan statistik kaya jinis konten sing disenengi ing macem-macem platform, prilaku konsumen online, perbandingan keterlibatan liwat macem-macem platform.

Statistik Video Media Sosial:

  • Ing taun 2022, 84% kabeh konten ing media sosial bakal ditampilake ing video.
  • 51% merek wis ana nggunakake video tinimbang gambar ing Instagram.
  • 34% pria lan 32% wanita nggoleki video pendidikan.
  • 40% pangguna pengin ndeleng luwih akeh lepen merek.
  • 52% pangguna seneng nonton 5-6 menit video gumantung platform.

Statistik Konten Media Sosial:

  • 68% pangguna nemokake isi merek mboseni lan ora narik kawigaten.
  • 37% pangguna media sosial nggulung feed sing digoleki warta. 35% pangguna sing digoleki hiburan.
  • memes wis misuwur tinimbang emoji lan GIF lan saiki dadi alat komunikasi utami kanthi online.
  • Nglipur konten minangka alasan nomer 1 nggunakake TikTok.

Statistik Pelanggan lan Pamirsa Media Sosial:

  • 85% of TikTok pangguna uga nggunakake Facebook, utawa 86% saka Twitter pamirsa uga aktif ing Instagram.
  • 45% pangguna ing saindenging jagad luwih cenderung golek merek ing media sosial tinimbang mesin.
  • 87% pangguna ngakoni manawa media sosial mbantu dheweke nggawe kaputusan tuku.
  • 55% pangguna duwe tuku barang langsung ing platform media sosial.

Statistik Pengaruh Media Sosial:

  • Saben $ 1.00 ngentekake kanggo nggawe hubungan karo influencers ngasilake rata-rata $ 5.20.
  • 50% of Twitter pangguna wis nuku tuku apa wae sawise nggawe tweet pangaribawa.
  • 71% pangguna nggawe pancasan tuku adhedhasar rekomendasi influencer ing jaringan sosial.
  • Pengaruh mikro duwe tingkat keterlibatan 17.96% ing TikTok, 3.86% ing Instagram, lan 1.63% ing YouTube, ngasilake luwih akeh keterlibatan tinimbang pengaruh Mega sing duwe tingkat keterlibatan 4.96% ing TikTok, 1.21% ing Instagram, lan 0.37% ing YouTube.

Statistik Platform Media Sosial:

  • 37% pangguna TikTok duwe penghasilan rumah tangga saka $ 100k + saben taun.
  • 70% remaja percaya YouTubers dheweke ngetutake, luwih saka selebriti liyane.
  • 6 saking 10 Pangguna YouTube luwih seneng ngetutake saran vlogger tinimbang host TV utawa aktor liyane.
  • 80% wong sing kasengsem produk tuku sawise nonton review ing YouTube.
  • Ing taun 2020, tingkat keterlibatan ing Instagram mundhak 6.4%. Sanalika, jumlah kiriman ing feed Instagram mudhun: akeh merek sing ganti ngirim crita liyane.

Babagan YouScan

YouScan minangka platform intelijen media sosial bertenaga AI kanthi kapabilitas pangenalan gambar utama industri. Kita mbantu bisnis nganalisis pendapat konsumen, nemokake wawasan sing bisa ditindakake, lan ngatur reputasi merek.

statistik media sosial 2021

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.