Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Statistik Panggunaan Internet 2021 Infographic

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data nduwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor, bank, toko, restoran, lan liya-liyane, masyarakat umume ngalihake kehadiran online. Nalika kita sinau kanggo adaptasi karo jaman anyar iki, data ora tau turu.

Nanging, bali menyang jaman pra-covid, jumlah data sing digawe lan dituduhake wis saya tambah akeh, sanajan alon-alon. Iki mesthi nuduhake yen tren internet ana ing kene kanggo tetep ing mangsa ngarep, lan kasedhiyan data bakal terus berkembang.

50% perusahaan wiwit nggunakake analytics data luwih akeh dibandhingake karo jaman pra-pandemi. Iki kalebu luwih saka 68% bisnis cilik uga.

Sisense, Laporan BI & Analytics

Sepira Evolusi Data?

Udakara 59% populasi global kita duwe akses internet, dene 4.57 milyar pangguna aktif - iki kira-kira mundhak 3% saka taun sadurunge yaiku 2019. Antarane jumlah kasebut, 4.2 milyar pangguna seluler aktif, dene 3.81 milyar nggunakake media sosial.

Laporan Pusat Data Negara 2021

Amarga kepiye COVID-19 menehi akses menyang tenaga kerja jarak jauh sing luwih gedhe, kita bisa kanthi aman ngaku manawa masa depan pakaryan wis teka, lan diwiwiti ing omah! – Paling ora kanggo wektu iki. Salah sawijining cara kanggo ndeleng perkiraan iki yaiku:

  • Kanggo wektu iki, masa depan lapangan kerja ing omah. Sadurunge karantina, udakara 15% wong Amerika kerja saka omah. Saiki dievaluasi yen persentase wis mundhak dadi 50%, sing dadi warta apik kanggo platform kolaborasi kaya Microsoft Team, sing duwe rata-rata 52,083 individu sing gabung saben menit.
  • Zoom, perusahaan konferensi video, wis ngalami lonjakan sing signifikan ing pangguna. Sesi aplikasi saben dina mundhak saka luwih saka rong yuta ing wulan Februari nganti meh pitung yuta ing wulan Maret, kanthi rata-rata 208,333 wong sing ketemu saben menit.
  • Wong sing ora bisa sosialisasi kanthi pribadi saya akeh nggunakake obrolan video. Antarane Januari lan Maret, Google Duo panggunaan tambah 12.4 persen, lan meh 27,778 wong ketemu ing Skype saben menit. 
  • Wiwit saka wabah, Tampilan, sing diduweni dening Facebook, wis nyekseni kenaikan 51 persen ing panggunaan.
  • Kanthi saben menit liwat, jumlah data ngembangaken exponentially; saiki, iki nerjemahake babagan 140k foto sing dikirim dening pangguna ing menit kasebut, lan mung ing Facebook.

Perusahaan swasta kayata Facebook lan Amazon, ora mung sing duwe data. Malah pamrentah nggunakake data, conto sing paling bisa dingerteni yaiku aplikasi pelacakan kontak, sing menehi tandha wong yen isih cedhak karo wong sing duwe COVID-19.

Iki tegese data saiki ora nuduhake indikasi kalem ing wutah, lan ana statistik kanggo gawe serep pratelan iki. Angka-angka kasebut ora bakal saya suwe saya suwe, lan diprediksi bakal mundhak amarga populasi internet ing saindenging jagad saya suwe saya suwe.

Ana obrolan video kanggo sosialisasi, layanan pengiriman smartphone kanggo pesen barang apa wae, aplikasi streaming video kanggo hiburan, lan liya-liyane. Akibaté, data digawe terus-terusan liwat klik iklan, saham media, reaksi media sosial, transaksi, tunggangan, konten streaming, lan liya-liyane.

Pira Penghasilan Data Saben Menit?

Elinga yen data digawe saben menit. Ayo goleki data paling anyar babagan jumlah data sing diasilake saben menit digital. Miwiti karo sawetara nomer ing bagean hiburan:

  • Ing kuartal pisanan, salah sawijining platform streaming online sing saya populer Netflix ditambahaké 15.8 yuta pelanggan anyar, Tambah 16 persen ing lalu lintas saka Januari kanggo Maret. Uga nglumpukake udakara 404,444 jam streaming video
  • Favorit sampeyan YouTubers upload watara 500-jam video
  • Platform nggawe & nuduhake video sing misuwur Tiktok bakal diinstal udakara 2,704 kaping
  • Topping bagean iki mati karo sawetara lagu punika Spotify sing nambah kira-kira 28 trek kanggo perpustakaan sawijining

Maju menyang media sosial, sing minangka bagean paling dhasar lan populer ing komunitas online kita.

  • Instagram, jaringan enggo bareng visual paling misuwur ing donya, duwe 347,222 kiriman pangguna ing crita dhewe, kanthi 138,889 hits ing iklan profil perusahaan.
  • Twitter nambah kira-kira 319 anggota anyar, njaga momentum karo meme lan debat politik.
  • Facebook pangguna - apa milenium, boomer, utawa Gen Z - terus nuduhake babagan 150,000 pesen lan kira-kira 147,000 foto ing platform media sosial sing paling populer.

Ing babagan konektivitas, jumlah kasebut saya tambah akeh wiwit jaman pra-covid:

  • Platform komunikasi sing berkembang Microsoft Teams nyambungake udakara 52,083 pangguna
  • Kira-kira 1,388,889 wong sing nggawe panggilan video & swara
  • Salah sawijining platform olahpesen teks sing paling akeh digunakake WhatsApp duwe luwih saka 2 milyar pangguna aktif sing nuduhake 41,666,667 pesen.
  • Aplikasi video conferring Zoom dadi tuan rumah 208,333 peserta ing rapat
  • Warta viral lan platform enggo bareng konten Reddit ndeleng udakara 479,452 individu melu konten
  • Nalika platform berorientasi tenaga kerja LinkedIn duwe pangguna sing nglamar 69,444 proyek

Nanging, sijine data aside kanggo wayahe, apa bab dhuwit sing digunakake saben menit ing internet? Konsumen diantisipasi mbuwang sekitar $ 1 yuta ing internet.

Salajengipun, Venmo pangguna ngirim liwat $200k ing pembayaran, karo liwat $3000 ngginakaken ing app seluler.

Amazon, perusahaan pemasaran online sing misuwur, ngirim 6,659 kiriman saben dina (ing AS mung). Sauntara kuwi, pangiriman online & platform takeout Doordash, para panuku pesen udakara 555 dhaharan.

Bungkus!

Nalika masyarakat kita berkembang, bisnis uga kudu adaptasi, sing meh mesthi mbutuhake panggunaan data. Saben geser, klik, seneng, utawa enggo bareng nyumbang menyang database sing luwih gedhe, sing bisa nyebabake panemuan syarat klien sampeyan. Akibaté, nalika angka kasebut dievaluasi kanthi teliti, informasi sing dipikolehi bisa mbantu pemahaman sing luwih apik babagan jagad sing obah kanthi cepet. Amarga COVID-19, umume perusahaan makarya kanthi beda, lan duwe data wektu nyata babagan operasi lan lingkungane dhewe bisa nggawe keputusan sing luwih apik supaya bisa urip, lan malah makmur, minangka respon.

Data Ora Tau Turu 8.0 Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.