Statistik Olahraga Gedhe ing Media Sosial

Statistik Industri Olahraga Media Sosial

Yen ana siji bab sing bisa disinaoni saka Firestorm online saiki karo NFL, media, lan penggemar olahraga, pengaruh media sosial ing industri olahraga. Nielsen nglaporake yen liwat enem minggu pertama musim NFL, pamirso game kasebut mudhun 7.5% taun liwat taun. Aku ora yakin manawa iki utamane amarga reaksi lan pacelathon sabanjure sing nambah masalah ing media sosial.

Bukak Facebook utawa Twitter ing dina game lan utas kebak penggemar olahraga sing semangat mbahas babagan game, para pemain, lan rasa senenge utawa kuciwa. Nyatane, 61% pamirsa olahraga ngetutake akun olahraga lan 80% sesambungan ing media sosial. Media sosial minangka layar kaping pindho kanggo industri olahraga - lan nomer kasebut kabukten.

Dina iki, acara olah raga lan media sosial sesarengan. Kita lagi nyekseni jaman sing saben tim, liga, utawa asosiasi olahraga duwe paling ora siji profil media sosial sing ngumumake kabeh informasi penting. Kajaba iku, dadi mokal kanggo nggulung akun Facebook, Twitter, utawa Instagram sajrone acara olahraga utama lan ora menehi feed berita sampeyan kepenak informasi, gif nyata, anggur, utawa meme babagan iki. Uga, meh kabeh acara olahraga utawa pertunjukan duwe hashtag sing gegandhengan sing nggawe hubungan karo para pamirsa lan menehi respon cepet. Atlit nggunakake media sosial kanggo nggawe jenenge, komunikasi karo penggemar, ngumumake kegiyatan, lan malah promosi merek lan entuk dhuwit, amarga duwe jutaan pengikut. Betting Sites

Aktivitas media sosial ora mung winates ing obrolan. Kena pengaruh langsung marang Return on Investment kanggo adol tiket lan barang dagangan. Nyatane:

  • Juara NBA Golden State Warriors nambah ROI kanthi 89x nggunakake Facebook
  • Pendapatan kanggo pangikut media sosial kanggo klub sepak bola rata-rata 10 EUR
  • Tim voli wanita TCU nambah 40% bathi langsung saka media sosial
  • Kehadiran game voli wanita TCU mundhak 24% sajrone 7 minggu nggunakake media sosial
  • Video media sosial klub Liga Premier ngasilake £ 88 kanggo merek supplier kit (luwih saka $ 115 US)

Iki minangka infografis sing rinci banget karo akeh statistik saiki ing media sosial ing industri olahraga saka Betting Site, Pengaruhe Media Sosial ing Olahraga.

Pengaruh Media Sosial sing Akeh Kanggo Olahraga

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.