Ramalan Pembeli Eceran Valentine lan Valentine ing taun 2021

Infographic Day Valentine babagan E-niaga, Belanja Eceran
Wacan: 2 menit

Yen bisnis ritel utawa e-commerce sampeyan wis berjuang liwat pandemi lan kunci, sampeyan bisa uga pengin kerja ing lembur Kampanye Dina Valentine kaya sing katon iki bakal dadi taun rekor kanggo mbuwang - senadyan ana tantangan ekonomi! Mbok mbuwang wektu luwih akeh ing omah karo wong sing kita tresnani nyebabake semangat katresnan… utawa mbutuhake kita mbenake (guyon).

Survei Yayasan Ritel Nasional ngramal konsumen bakal ngrancang rata-rata $ 196.31, utawa luwih 21% tinimbang taun kepungkurcathetan sadurunge $ 161.96. Pengeluaran samesthine $ 27.4 milyar, munggah 32% saka rekor taun pungkasan $ 20.7 milyar.

Statistik E-Dagang Valentine

Miturut Yayasan Retail Nasional, Dina Valentine ora mung mung sedina kanggo nuduhake apresiasi tresna marang garwa. Pelanggan tuku hadiah kanggo wong liya, bocah, gurune, rekan kerja, uga ingon-ingon! 15% wong Amerika malah tuku hadiah kanggo valentine.

  • Mbuwang Pelanggan - konsumen ujar yen bakal nglampahi rata-rata $ 30.19 kanggo anggota kulawarga liyane saka pasangan bojo, munggah sithik saka $ 29.87 taun kepungkur; $ 14.69 kanggo kanca, saka $ 9.78; $ 14.45 kanggo kanca sakelas lan guru bocah, regane $ 8.63; $ 12.96 kanggo rekan kerja, regane $ 7.78; $ 12.21 kanggo kéwan ingon, saka $ 6.94, lan $ 10.60 kanggo wong liya, nganti $ 5.72.
  • Dina Valentine kanggo Pets - 27% konsumen ujar bakal tuku hadiah Valentine kanggo kewan kewan, sing paling dhuwur ing sejarah survey lan nganti 17 persen ing 2010 kanthi total $ 1.7 milyar.
  • Mbuwang miturut Umur - Umur 18-24– rencana mbuwang rata-rata $ 109.31. Umur 25-34 cenderung duwe penghasilan lan bocah sing luwih dhuwur kanggo tuku lan ngarep-arep mbuwang $ 307.51. Umur 35-44 minangka belanja paling gedhe $ 358.78.
  • Mbuwang miturut Jenis Kelamin - Kaya ing saben taun survey, pria duwe rencana mbuwang luwih saka wanita kanthi rega $ 291.15 dibandhingake karo $ 106.22.

Kategori Belanja Paling Top Valentine

  • Tanggal Wengi - $ 4.3 milyar bakal digunakake ing wayah wengi khusus dening 34% peserta Dina Valentine.
  • Candy - $ 2.4 milyar bakal dibuwang dening 52% konsumen sing ngrencanakake melu hadiah dina Valentine - kanthi 22% rencana menehi coklat.
  • Jewelry - $ 5.8 milyar bakal dibuwang dening 21% wong sing ngrayakake sing bakal melu.
  • Bunga - $ 2.3 milyar bakal dibuwang dening 37% sing bakal melu.
  • Gift Cards - $ 2 milyar bakal digunakake kanggo kertu bingkisan ing taun iki.
  • Kertu Salam - $ 1.3 milyar bakal digunakake kanggo kertu ucapan dina Valentine.

Kategori ing ngisor kalebu alat, keanggotaan gym, peralatan olahraga, peralatan pawon, kewan boneka… lan campuran (apa isih ana sing nindakake ?!).

Kampanye Dina Valentine

Elinga yen dhuwit isih sithik kanggo akeh konsumen taun iki lan akeh peserta sing menehi hadiah Valentine Day rampung mengko ... dadi wiwiti kampanye lan jaga nganti tekan dina sing bisa dikirim!

Kita wis nuduhake artikel lan infographic liyane karo sawetara ide Kontes Media Sosial Dina Valentine sing gedhe!

Statistik E-niaga lan Belanja Dina Valentine 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.