Tansah Tutup: 10 Statistik Ngganti Owahi Penjualan

mesthi adol microsoft

Tim ing Microsoft nggabungake makalah putih sing hebat babagan tantangan lan sukses organisasi penjualan, produktivitas, lan kemampuan adaptasi lan nggunakake teknologi. Kita asring ketemu karo perusahaan sing ngasilake asil penjualan sing apik banget saka telpon lisan lan kadhemen. Aku ora ragu yen salah sawijining strategi bisa digunakake - mesthine bisa uga.

Strategi penjualan kanggo akeh perusahaan ora diganti luwih saka sepuluh taun kepungkur. Ora nguntungake, amarga sing owah yaiku lelungan panuku lan kepiye konsumen lan bisnis padha nyoba babagan keputusan tuku sabanjure. Sanajan bisnis nampa rujukan gedhe saka mitra utawa klien, prospek kasebut banjur nggoleki perusahaan lan panguwasa sampeyan kanthi online. Pitakonane yaiku Sepira anggone perusahaan diwakili ing lokasi sing digoleki?

Penjual sing kuwat ora mung nglakokake tugas saben dina kanthi apik ... dheweke gumantung karo katrampilan kolektif kanthi cara sing ora bisa ditindakake sawetara taun kepungkur. Harvard Business Review.

Microsoft's Whitepaper, Tansah Ditutup: ABCs Sales ing Era Modern, minangka sumber sing apik banget kanggo mbukak organisasi liwat pangowahan, uga saran saka sumber daya sing hebat kaya kancaku Jason Miller saka LinkedIn lan rolas ahli liyane babagan ngarahake penjualan sampeyan menyang arah angin tinimbang nglawan.

Mangkene 10 statistik utama saka whitepaper sing nyedhiyakake bukti menarik, liwat sumber daya, sing kudu nggunakake teknologi yen sampeyan pengin nyepetake lan nambah efektifitas penjualan sampeyan.

  1. miturut Produktivitas Pace, Perwakilan Penjualan mung nggunakake 22% minggu kasebut supaya bisa didol. A Sinau Keputusan Sirius ngandhakake yen 65% wakil penjualan perusahaan nggunakake akeh banget jam kanggo kegiatan sing ora adol, kalebu nyakup sumber daya lan ngatur materi presentasi.
  2. Miturut SBI, para pembeli 57% cara liwat siklus tuku sadurunge ngubungi sales. Kanggo tuku kompleks, nomer iki mundhak dadi 70%.
  3. Miturut an Sinau preferensi IBM, telpon adhem mung 3% efektif.
  4. Nggunakake Email LinkedIn, panampa biasane bakal nanggepi sing kasebut ngluwihi 67% wektu
  5. miturut Visi Perusahaan, 74% pembeli milih perusahaan sing PERTAMA kanggo nambah nilai
  6. 79% wong sing entuk kuota nggunakake teknik penjualan sosial. Mung 15% wong sing ora nggunakake sade sosial entuk kuota, miturut SBI.
  7. Jual sosial minangka cara # 1 kanggo wakil penjualan supaya bisa ngasilake, miturut SBI.
  8. miturut Microsoft, wawasan data sing relevan babagan prospek bisa nyuda wektu sing digunakake kanggo riset pra-telpon luwih saka 70%.
  9. The Sinau Praktik Paling Laris Miller Heiman nemokake manawa 91% organisasi kelas internasional kolaborasi ing kabeh departemen kanggo nutup tawaran gedhe, nanging mung 53% kabeh organisasi sing kolaborasi ing penawaran gedhe.
  10. Perusahaan sing nggunakake jaringan sosial perusahaan nyumurupi produktivitas bisnis nganti 30%, miturut McKinsey Global Institute.

Adopsi pancen kunci. Organisasi penjualan sing hebat ngupayakake alat lan layanan sing ngidini perwakilan penjualan bisa adol luwih cepet lan luwih gedhe. Organisasi penjualan sing berjuang lagi ngleksanakake solusi sing nyuda proses lan produktivitas timnya.

Perusahaan progresif ngganti proses bisnis kanggo adaptasi karo gaya kerja anyar sing dipengaruhi piranti seluler, alat kolaborasi lan teknologi sosial.… Bisnis ngganti proses kanggo ngrampungake pembeli bisnis anyar… Avanade.

Ati-ati karo seri latihan infographic, whitepaper, lan sales sing bakal kasedhiya babagan adol sosial. Iki minangka celah gedhe ing industri sing arep diisi. Kita gabung karo ahli merek, ahli media sosial lan strategi konten, lan pimpinan penjualan supaya bisa menehi metodologi sing wis kabukten kanggo nggunakake sales sosial. Kangge, priksa manawa ndownload papan putih iki lan priksa apa sing ditawakake Microsoft Dynamics.

Tansah Ditutup: ABCs Sales ing Era Modern

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.