2018: Kepiye Perusahaan lan Konsumen Nggunakake Media Sosial

Negara Media Sosial

Suku Daerah nggawe survey jero sing ngasilake akeh riset babagan cara perusahaan lan konsumen nggunakake media sosial amarga ana gandhengane karo merek. Angket kuesioner kanggo perusahaan fokus ing sawetara faktor sing bisa dimangerteni nggunakake macem-macem panelitian. Temuan survey umum yaiku:

  • Bisnis isih durung nampa media sosial kanthi lengkap
  • Pangguna pengin merek supaya peduli karo dheweke lan masyarakat

Jaringan lan Panggunan Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2018

Facebook minangka platform utama sing saiki digunakake kabeh wong, utamane amarga tekan lan popularitas. Nanging, Twitter lan LinkedIn lagi nggayuh nalika perusahaan ngerti efektifitas.

  • Facebook duwe 2.2 milyar pangguna aktif, sanajan dilarang ing pirang-pirang negara kayata Irak, Suriah, Iran, lan China.
  • Twitter duwe 327 yuta pangguna saben wulan aktif, kanthi 600 yuta tweet saben dina dikirim ing saindenging planet iki.
  • Instagram njupuk alih minangka portal enggo bareng foto paling gedhe kanthi 200 yuta pangguna aktif lan 60 yuta foto sing dikirim saben dina.
  • Youtube nyumbang luwih saka 1 milyar pangguna kanthi nonton video 6 milyar jam saben wulan.
  • LinkedIn nyambung luwih saka 500 yuta profesional ing saindenging planet iki.

KPI Pemasaran Media Sosial

Peneliti Amerika Sean Gelles nyedhiyakake 3 indikator kinerja utama (KPI) kanggo merek:

  1. Kabar - yen konsumen seneng iklan, saya suwe ora ngelingi merek.
  2. Ngrungokake - ngerti panjaluk para calon pelanggan lan jinis konten visual lan lisan apa sing bisa narik kawigaten.
  3. Tekan -  nemtokake kampanye platform sing cocog kanggo mbukak.

Temuan Tambahan saka TribeLocal

  • Piranti - Perusahaan butuh alat kanggo ngukur kampanye Media Sosial nanging asring diganggu karo anggaran sing wis dialokasikan sing bisa uga ora menehi kesempatan. Dheweke ngerti yen kudu nggabungake sistem manajemen hubungan pelanggan (CRM) nanging bisa uga diwatesi karo anggaran.
  • modal - 50% perusahaan wis nyedhiyakake anggaran kurang saka 5% kanggo inisiatif Media Sosial. 13% duwe anggaran kurang saka 10%
  • kegiatan - luwih saka 55% perusahaan sing ngirim paling ora sepisan lan cedhak karo 54% perusahaan nanggapi pitakon pelanggan sajrone 3 jam. 72% kegiatan ana gandhengane karo pemasaran.

Negara Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.