Negara Pemasaran Media Sosial 2015

negara infographic pemasaran media sosial

Kita nuduhake profil lan informasi demografi ing saben jaringan sosial sing populer, nanging ora nyedhiyakake akeh informasi babagan pangowahan prilaku lan pengaruh media sosial. Seluler, eCommerce, pariwara, hubungan umum lan uga pemasaran mesin telusuran kena pengaruh pemasaran media sosial.

Kasunyatane yaiku ... yen bisnis sampeyan ora marketing ing media sosial, sampeyan bakal kelangan kesempatan sing gedhe. Nyatane, 33% saka pemasar media sosial sing diidentifikasi minangka saluran pemasaran sing larang regane kanthi peringkat menengah nganti dhuwur yen dibandhingake kanggo nampilake pariwara lan hubungan masarakat.

In JBHinfographic paling anyar karo Wawasan cerdas lan Similarweb dheweke njelajah Negara Pemasaran Media Sosial ing taun 2015. Ora kaget, media sosial terus duwe peran penting ing strategi pemasaran merek amarga jembar jangkauan lan keterlibatan sing kasedhiya, nanging apa jaringan sosial sing paling populer saiki lan kepiye merek manfaatake iki kanggo nambah efektifitas?

Infographic uga nuduhake sawetara pangowahan ing pemasaran media sosial sing kudu sampeyan ngerteni:

  • Facebook - ngilangi kemampuan kanggo perusahaan ngisi biaya kaya lan wis ngowahi visibilitas newsfeed.
  • Twitter - nambahake kemampuan kanggo streaming video langsung lan direkam nganggo periscope. (Sanajan aku percaya Blab.im minangka platform video sosial sing luwih kuat kanggo pemasaran).
  • Instagram - ngenalake pariwara karusel sing nampilake pirang-pirang foto, ngusap informasi luwih lengkap, lan ngubungake kanggo nuntun lalu lintas.
  • Pinterest - nambahake tombol pin sing bisa dituku, ngowahi platform dadi siji platform e-commerce gedhe!
  • LinkedIn - nambahake Akselerator Utama sing ngaktifake kemampuan target lan ngonversi pangguna tartamtu.

Negara Pemasaran Media Sosial 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.