Negara Kolaborasi Online

collaboration

Jagad iki ganti. Pasar global, pekerja sing adoh saka omah, adoh ... kabeh masalah sing tuwuh iki tekan papan lan mbutuhake alat sing cocog. Ing agensi dhewe, kita nggunakake Mindjet (klien) kanggo mindmapping lan proses mili, Yammer kanggo dialog, lan basecamp minangka repositori kerja online kita.

Saka Infographic Clinked's, Negara Kolaborasi Online:

Pengalaman kita, lan para pesaing, pancen jelas: 97% bisnis sing nggunakake piranti lunak kolaborasi nglaporake bisa nglayani luwih akeh klien kanthi luwih efisien. Nanging mupangate paling gedhe yaiku internal: jejaring sosial perusahaan wis kabukten bisa ngurangi volume email 30% lan nambah efisiensi tim 15-20%. Riset uga nuduhake manawa tim nyusun dokumen kanthi 33% luwih cepet nggunakake alat manajemen dokumen sing dituduhake.

Miturut pendapat saya, sing paling penting yaiku yaiku gagal ngetrapake teknologi sosial nggawe karyawan lan manajemen sing duwe katrampilan dhuwur 20-25% kurang produktif!

Infographic kolaborasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.