StatDragon: Analytics Lanjut kanggo Vimeo

statdragon

StatDragon wis ngluncurake luwih maju Analytics kanggo Vimeo pangguna Nganti saiki, Vimeo pangguna mung duwe akses menyang dhasar Analytics kaya akeh, muter, geografi lan lokasi semat ndhuwur.

StatDragon's Advanced Vimeo Analytics ndadekake sampeyan bisa nglacak:

  • Ndeleng Tumindak - Tangkap data keterlibatan detik demi detik lan deleng nalika pamirso mandheg nonton.
  • Efek Media Sosial - Lacak jumlah saham ing Facebook, Twitter, LinkedIn, Buffer, lan Pinterest.
  • Rincian Pamirsa - Deleng geografi panampil, sistem operasi, browser web lan liya-liyane.

StatDragon nuduhake keterlibatan liwat grafik visual sing ditampilake persis nalika pamirsa miwiti lan mandheg nonton video. Uga nglacak efektivitas metode distribusi kayata ngirim video ing kaca web, media sosial, utawa ngirim liwat email. Iki uga menehi wawasan sing luwih jero babagan demografi panampil kayata geografi panampil, piranti, sistem operasi, resolusi layar lan basa.

Vimeo Analytics

Video Analytics nyedhiyakake metrik sing ngidini penerbit video kanthi metrik utama babagan cara video ditampa para pamirsa lan saluran konten lan distribusi sing kudu diinvestasikan maneh. Daftar kanggo maju Vimeo Analytics ing StatDragon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.