Statdash: Mbangun Dashboard Ultimate

spanduk logo 2

Kayane saben dina kudu nambah alat liyane kanggo ngawasi sawetara metrik anyar sing menehi umpan balik marang klien. Suwe-suwe, kita nglumpukake pirang-pirang lengganan SaaS sing mlebu lan metu saben dina. Komplek banget amarga kita nggolek sumber daya pangembangan - nanging bakal larang banget kanggo nggabungake akeh API lan njaga. Matur suwun, ana wong liya sing nganggep masalah kasebut uga dikembangake Statdash, a produsen mashup metrik pemasaran.

Statdash duwe sawetara fitur - bisa uga sing paling apik yaiku wiwit ngrekam data menyang aplikasi nalika nambah metrik sing pengin ditambahake. Kumpulan widget sing bisa ditambahake kalebu saluran sosial, telusuran, video, lokal, lan pemasaran online liyane. Dheweke bisa narik metrik kunci saka Google Analytics, Alat Webmaster, Wawasan Facebook lan Wawasan Youtube. Dheweke uga duwe widget sing ngawasi merek lan tembung kunci merek sampeyan ing Twitter, situs berita, lan blog. Sampeyan uga bisa nambah data saka layanan email, CRM, utawa sistem sales.

Rega gumantung karo pirang-pirang widget sing sampeyan duwe - domain lan pangguna tanpa watesan karo platform. Sampeyan uga bisa nyiyapake kabar kanthi metrik lan laporan output kanthi format sing bisa dicithak. Coba wae gratis kanthi nganti 5 widget… utawa maksimal nganggo a $ 99 rencana wulan sing kalebu 150 widget.

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Aku ngira kita bakal duwe kaya iki kanthi ewonan pangembang sing nggawe widget kanggo iGoogle, lan pangguna bisa nyampur lan cocog karo widget sing dikarepake. Saiki iGoogle dadi terminal. Yen statdash bisa ngatasi UX sing apik, bisa dingerteni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.