Kepiye Wiwitan Sing Nggawe Pamburu babagan Pemburu Produk

goleki produk

Proses peluncuran kanggo startup ing industri apa wae universal: nggawe ide sing apik, nggawe versi demo kanggo pamer, narik sawetara investor lan banjur bathi yen sampeyan entuk pasar kanthi produk sing wis rampung. Mesthi wae, amarga industri wis berkembang, mula uga alat kasebut. Tujuane saben generasi kanggo nemokake cara anyar kanggo miwiti publik.

Era sadurunge ngandelake marang salesman lawang, surat lan iklan TV lan radio kanggo ngluncurake produk. Nalika sawetara alat kasebut isih ana saiki, corak modern dibutuhake banget supaya para pamula saiki bisa ngukir papan ing pasar sing rame.

Ing wawancara 2016 karo Alex Turnbull saka Groove, pangadeg lan CEO Product Hunt Ryan Hoover negesake filosofi, diturunake saka bapake: Temokake bolongan, banjur iseni

Hoover nemokake bolongan gedhe lan nggawe cara kanggo ngisi. Papan kanggo rapat karo sing duwe calon startup, situs iki gumantung saka tembung kanggo ngiyatake utawa nyuda kasus individu liwat utawa mudhun saka pangguna. Yen sampeyan bisa entuk upvote cukup kanggo mateni feed mbesuk, ing endi kabeh wiwitan diwiwiti, sampeyan bakal pindhah menyang kaca ngarep situs lan feed Featured.

Kisaran produk sing ditawakake ana ing endi wae. Ahli teknologi bakal seneng telpon lan aplikasi seluler, dene buku lan barang liyane kasedhiya kanggo dipikirake. Malah ing pundi Kirimake Glitter Mungsuh Sampeyan wiwit uga. Sajrone 24 jam situs web diluncurake media sosial, minat kasebut nggawe kreator supaya nggawe situs web kasebut didol.

Situs kasebut luwih milih fitur startup sing 'anyar' - ora mung upaya saka pangembang pisanan, nanging item sing wis diupdate sacara signifikan saka perusahaan terkenal. Dheweke uga ngidini kreator nganggo item sing ora kondhang bisa ngirim wiwitan, sanajan item kasebut ora sacara teknis anyar.

Aplikasi sing wis rebranding uga bisa nduweni dhaptar. Yen sampeyan luwih akeh panulis, mula Product Hunt bisa uga ora cocog karo sampeyan, amarga situs kasebut ora nampa artikel lan postingan blog. Layanan kontrak uga ora ditampa ing situs iki.

Wis kabukten sukses banget, meh 170,000 penggemar ing Facebook lan Twitter wiwit Mei kepungkur lan wolung profil Twitter sing nggegirisi.

Isih krasa kewalahan? Kita duwe sawetara tips kanggo mesthekake yen pengalaman Product Hunt iku apik banget:

Goleki Produk sing Kaya Kuwi

Iki minangka langkah pisanan sing ora bisa dilewati sadurunge ngrancang peluncuran ing Product Hunt, luwih-luwih yen sampeyan poster wong anyar. Luangake wektu kanggo riset lan nemokake kepiye perusahaan liyane lan individu masarake gaweyane, nganti tekan tagline, minangka titik wiwitan sing penting. Elingi tembung rangkep, nanging aja lali kepiye nggawe kaca landas. Saben elemen kudu dipikirake sadurunge njupuk kabisat, amarga mung mbukak metu sampeyan bakal mungkasi bencana. Dadi pinter

Nalika perusahaan saya nyoba ngluncurake Product Hunt, umure udakara 4 taun lan mapan. Kita nyoba paling apik kanggo mulang pangguna sing DIY seluler tukang gawe app minangka layanan sing apik, nanging anyar iku dudu perkara anyar sing nyebabake kita ora sukses ngluncurake. Dadi, intine utamane ing kene, priksa manawa sampeyan ngluncurake sing anyar lan dudu prekara sing wis ditrapake ing Product Hunt sadurunge sing ora ana asil sing apik.

Becik sinau saka kesalahan sampeyan. Luwih becik sinau saka kesalahan wong liya. Warren Buffett

Temokake Influencer Sampeyan

Cara liya kanggo sukses ing situs web yaiku nemokake pengaruh - wong sing bisa entuk minat karo startup anyar sing lagi wae dikirim ing situs kasebut. Standar kanggo wong-wong sing ana gandhengane karo perusahaan sing nyurung wiwitan kanggo njupuk email menyang para karyawan supaya padha semangat kanthi tujuan nganyari produk anyar. Kanggo individu, ora apa-apa kanggo nindakake perkara sing padha karo anggota kulawarga lan kanca. (Sanajan bulik sampeyan durung nguasai email. Saben pamilihan penting, elinga.)

Nanging, ana watesan. Product Hunt ora ngidini perusahaan mung tuku titik ing kaca situs. Ora preduli carane apik tenan trek trek, dheweke isih kudu entuk peringkat dhuwur liwat upload kaya wong liya.

Elinga Kacepetan Nalika Nggawe Sawijining Situs

Beda karo situs web sing padha, algoritma Product Hunt gumantung karo kacepetan. Sanalika jam situs tekan tengah wengi PST, dina anyar diwiwiti lan para pamilih swara saben dina saka dina sadurunge dibukak. Dadi, penting banget kanggo para pangembang manawa kabeh wis siyap lan siyap yen produk wis dikirim lan sampeyan dadi pangguna pangguna. Amarga Product Hunt ora ngidini nyepetake maneh kajaba ing kasus tartamtu (kacathet ing ndhuwur), ing sawijining dina bisa nemtokake manawa wiwitan sampeyan sukses utawa gagal.

Ulasan Panganggo Bisa Digunakake kanggo Kauntungan

Pangembang lan desainer cerdas nggunakake review kanggo nguatake produk. Desainer wis crita babagan versi beta app telpon sing luwih apik kanthi maca komentar ing situs kasebut lan ndandani bug. Kaca FAQ Product Hunt negesake manawa aplikasi mung bisa diandalkan yen nganyari 'substansial' - intine fitur-fitur anyar sing signifikan tinimbang ngapiki ing kene utawa ing kana. Manajer komunitas bakal nolak pembaruan suntingan, dadi elinga.

Contone fitur sing ditampa nganggo gamut saka antarmuka sing ditambahi nganti tambah kasedhiya ing macem-macem platform, bisa uga versi situs web seluler sing anyar. Malah logo anyar diitung!

Cukup katon Minibox. Aplikasi nuduhake file saiki rong taun dadi pengulangan kaping telu, kanthi macem-macem versi kanggo macem-macem platform sawise diluncurake minangka platform khusus Mac.

Wektu Bukak Sampeyan kanthi bener

Webmaster pintar bakal mesthine nyiyapake peluncuran item kanthi bener. Crita nggegirisi babagan startup sing durung siyap kanggo kenaikan lalu lintas amarga dikirim ing Product Hunt umume, kayata pangembang Ship Your Enemies Glitter sing dikepung dening kapentingan umum.

Priksa manawa nalika sampeyan ngrancang ngluncurake, kabeh wis disetel miturut sing disenengi. Yen sampeyan durung siyap lan pangguna bakal duwe masalah karo aplikasi kasebut, siyap kanggo akeh downvote sing nuduhake bug lan griping kiwa lan tengen. Banjur nasib app bakal ana ing tangan manajer komunitas situs nalika sampeyan email nganggo versi sing luwih apik.

Manajer kudu ngerti babagan kabeh sing wis direncanakake ing Versi 2.0 supaya ora bisa dikalahake. Priksa manawa sampeyan wis siyap conto.

Aja Langsung Tanpa Kontak Media

Pangguna Hunt Produk Veteran kenal karo ngluncurake startup, lan dheweke entuk kontak ing media sing mbantu publisitas. Ora ateges sampeyan ora bisa niru dheweke. Apa sampeyan ngerti blogger utawa wartawan sing nutupi produk sampeyan sadurunge kanthi ulasan positif? Rancang email kanggo narik kawigaten babagan peluncuran anyar lan kirim nalika dina peluncuran.

Pesen kasebut bisa uga diotomatisasi kanggo ngirit wektu sing kudu rame. Minangka cara sing gampang kanggo nggawe startup anyar ing ngarepe luwih akeh eyeballs kanthi jangkoan sing apik, lan entuk luwih akeh upvote.

Pikiran Final & Saran

Elingi kabeh iki ing pikirane kudu dipikirake kanggo sapa wae, apamaneh wong anyar Product Hunt. Yen wis siyap, menehi hasil karo apa wae sing dienggo pangguna yaiku cepet-cepet. Kepeksa mundur sawise diluncurake amba? Ora masalah, ayo menehi pembaruan menyang manajer komunitas. Ora siyap kanggo kapentingan sing luwih gedhe tinimbang sing diarepake? Pelajaran sing ditrapake kanggo mbesuk. Pungkasan, pangguna sing cerdas sinau saka gangguan lan kesalahan supaya luwih apik mbesuk. Patut usaha.

Tuladha iki, apik lan ala, nuduhake sepira kekuwatan Product Hunt. Sembarang pangembang sing pengin ngluncurake wiwitan kudu luwih becik ndeleng rega sing ditawakake situs kasebut. Peluncuran produk sing sederhana bisa dadi landasan sukses perusahaan. Yen wis siyap lan siyap kanggo mangkat, mupangate Product Hunt bakal dinikmati. Muga-muga sukses!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.