Kepiye Startup Bisa Ngatasi Tantangan Teknologi Pemasaran Umum

Rencana Tumpukan Martech lan Tip Anggaran kanggo Startups

Istilah "wiwitan" glamor ing mripate akeh. Iki nggawe gambar para investor sing kepengin banget ngupayakake ide jutaan dolar, ruang kantor sing apik banget, lan wutah tanpa wates.

Nanging profesional teknologi ngerti kasunyatan sing kurang glamor ing mburi fantasi wiwitan: mung entuk pijakan ing pasar minangka bukit sing gedhe banget.

At GetApp, kita mbantu wiwitan lan bisnis liyane nemokake piranti lunak sing dibutuhake kanggo tuwuh lan nggayuh tujuane saben dina, lan kita wis sinau sawetara babagan tantangan lan solusi pertumbuhan bisnis ing dalan. 

Kanggo mbantu wiwitan utamane, kita bubar kerja bareng Nggawe Grinding – komunitas wiwitan online paling gedhe ing donya – kanggo miyak tantangan technical paling mencet pimpinan wiwitan. Perjuangan sing paling kerep dirungokake saka pimpinan kasebut yaiku mbangun kehadiran online sing efektif lan nemokake piranti lunak sing bisa ngrampungake masalah sing wis dingerteni.

Dadi minangka wiwitan kanthi sumber daya sing winates, kepiye sampeyan bisa ngerteni kanthi online nalika nemokake teknologi sing tepat, kabeh tanpa mbuwang sumber daya?

Jawaban iki mbangun teknologi marketing efektif (martech) tumpukan, lan ing GetApp kita pengin nulungi sampeyan. Mangkene telung tips kanggo mbantu sampeyan ngantisipasi lan ngatasi tantangan martech umum. 

Tip 1: Pengin Martech sampeyan efektif? Sampeyan kudu duwe rencana ing panggonan

Nalika ngomong karo pimpinan wiwitan, kita nemokake meh 70%1 wis njupuk kauntungan saka alat martech. Lan sing ora njupuk kauntungan ora kuwalitas; luwih saka setengah pangguna non-martech njaluk bantuan marketing saka agensi marketing njaba.

Nanging apa rencana game?

Nalika kita takon startups nggunakake alat martech yen padha duwe rencana lan tindakake iku, luwih saka 40% ngandika sing padha mung winging iku.

Iki minangka alangan gedhe kanggo entuk tumpukan martech sing efektif. GetApp'S survey wiwitan ketemu sing startups tanpa rencana martech luwih saka kaping papat kamungkinan ngomong teknologi marketing sing ora ketemu dislametaké bisnis.

Kita pengin nulungi sampeyan nggayuh tujuan bisnis, lan asil survey menehi peta dalan sing cukup jelas kanggo nggayuh: Nggawe rencana martech lan tetep.

Langkah-langkah sabanjure: Klumpukne tim perencanaan wakil saka kabeh organisasi sampeyan, banjur gawe jadwal rapat kickoff kanggo nemtokake alat anyar sing sampeyan butuhake bebarengan karo garis wektu kanggo ngetrapake. Kalebu langkah ing rencana sampeyan kanggo ngawasi alat marketing sing wis ana kanthi rutin kanggo mesthekake yen dheweke isih nulungi sampeyan kanggo nggayuh tujuan bisnis. Nuduhake rencana sampeyan karo kabeh pemangku kepentingan, lan deleng maneh lan atur yen perlu.

Tip 2: Mesthi, alat Martech bisa dadi akeh banget, nanging ana dalan kanggo sukses lan keterlibatan sing luwih apik kudu ditindakake.

Piranti lunak marketing bisa dadi luar biasa kuat ing tangan tim sing berpengalaman, nanging jumlah fitur lan kemampuan sing kasedhiya karo modern. teknologi pemasaran uga bisa dadi akeh banget kanggo pangguna anyar.

Pimpinan wiwitan sing diajak ngobrol nyatakake keluwihan fitur sing ora digunakake lan tumpang tindih lan menehi komentar babagan kerumitan sakabèhé alat martech minangka sawetara tantangan martech sing paling dhuwur.

Ing sisih liya, mupangat alat kasebut cocog karo tantangan. Pemimpin wiwitan sing padha nyathet keterlibatan pelanggan sing luwih apik, penargetan sing luwih tepat, lan kampanye pemasaran sing luwih efektif minangka telung keuntungan paling dhuwur saka tumpukan martech sing efektif.

Dadi, kepiye sampeyan bisa nikmati keuntungan saka teknologi pemasaran nalika nyuda frustasi lan kemunduran saka kakehan fitur? Minangka pimpinan perusahaan teknologi, aku bisa ngandhani yen audit tumpukan martech minangka papan sing apik kanggo miwiti.

Sawetara latihan ekstra kanggo pangguna pungkasan uga bisa dadi cara sing adoh kanggo ngilangi alat martech sampeyan. Lan a rencana martech sing tepat kudu mbantu sampeyan ngatasi sawetara masalah kasebut ing pass kanthi milih alat rumit sing tepat ing wiwitan.

Pimpinan wiwitan sing diteliti uga menehi saran babagan cara nanggapi tantangan martech kasebut. Wawasan adhedhasar pengalaman bisa mbantu sampeyan nggawe rencana tanggapan sampeyan dhewe, yen sampeyan ngalami tantangan sing padha:

nambah efektifitas martech

Langkah-langkah sabanjure: Nglumpukake dokumentasi proses kanggo teknologi marketing anyar (bisa digawe ing omah utawa diwenehake dening vendor) lan nuduhake karo kabeh pangguna pungkasan. Jadwal sesi latihan biasa (loro sing dipimpin staf lan sing disedhiyakake vendor) lan pilih pangguna super kanggo ngatasi masalah lan mimpin lokakarya. Nggawe saluran ing alat kolaborasi sampeyan ing ngendi pangguna bisa takon lan njaluk bantuan karo alat martech sampeyan.

Tip 3: Yen sampeyan pengin sukses, sisihake paling ora 25% saka anggaran marketing kanggo investasi Martech

Nalika ngrancang strategi martech sampeyan, penting kanggo nemtokake anggaran sing realistis lan tetep. Nalika nyilikake belanja martech kanggo ngirit anggaran bisa nggodha, skimping bisa nyebabake bisnis sing isih enom bakal kelangan lan mandheg. Mulane benchmarking marang kanca-kanca bisa mbiyantu.

Coba 65% saka startup sing kita krungu saka sing mbuwang luwih saka seprapat saka anggaran marketing ing martech ujar manawa tumpukan kasebut nyukupi tujuan bisnis, dene kurang saka setengah (46%) sing mbuwang kurang saka 25% bisa nggawe padha. pratelan.

Mung 13% saka responden kita nglampahi luwih saka 40% saka budget ing martech. Adhedhasar informasi kasebut, nyawisake ing antarane 25% lan 40% saka anggaran marketing kanggo martech minangka pendekatan sing wicaksana, sajrone benchmarking peer.

Anggaran wiwitan bisa beda-beda gumantung saka ukuran bisnis, nanging ing ngisor iki ana data survey liyane babagan apa sing dituku kanca-kanca ing martech: 

  • 45% saka wiwitan mbuwang $ 1,001 - $ 10,000 / sasi 
  • <20% saka wiwitan mbuwang $10,000+ / sasi 
  • 38% startup mbuwang kurang saka $ 1,000 / sasi 
  • 56% laporan wiwitan nggunakake sawetara piranti lunak marketing gratis / alat marketing gratis

anggaran martech wiwitan

Kanggo adil, pandemi COVID-19 nyebabake kacilakan anggaran ing kabeh sektor. Nanging kita nemokake manawa isih, 63% pimpinan wiwitan wis nambah investasi martech sajrone taun kepungkur. Kurang saka limang persen nyuda anggaran martech sajrone periode sing padha.

Langkah-langkah sabanjure: Sawise sampeyan nemtokake budget, nyoba sawetara piranti free / free trials kanggo ndeleng apa sing apik kanggo tim sampeyan. Pemikiran apa alat martech kanggo miwiti? Survei kita nuduhake manawa tes A/B, analytics web, lan piranti lunak CRM minangka alat sing paling efektif kanggo mbantu para startup nggayuh tujuan pemasaran.

download GetAppNggawe Tumpukan Martech Penting kanggo Pandhuan Startups

4 Langkah Kanggo Ngoptimalake Tumpukan Martech Panjenengan

Minangka wiwitan, mung nggayuh massa kritis minangka prestasi utama, lan rencana pemasaran sing apik lan tumpukan martech sing efektif penting kanggo nggayuh. Mangkene rencana papat langkah kanggo njupuk saran sing dituduhake ing kene:

  1. Nggawe rencana Martech: Nglumpukake tim, mutusake alat sing sampeyan butuhake, gawe rencana lan garis wektu implementasine, lan bareng karo organisasi sampeyan. Priksa kanthi rutin lan atur yen perlu.
  2. Posisi tim kanggo sukses: Nyedhiyani tim sampeyan karo dokumentasi proses, alat kolaborasi, lan pelatihan sing dipimpin staf lan vendor kanggo mbantu nggunakake tumpukan martech sampeyan kanthi efisien.
  3. Nggawe anggaran sing realistis lan tetep: Yen sampeyan mbuwang kurang saka 25% saka anggaran marketing babagan teknologi, sampeyan ana ing risiko ketinggalan adoh saka pesaing sampeyan. Elinga yen uga OK kanggo nyakup alat gratis ing tumpukan martech sampeyan anggere efektif.
  4. Audit tumpukan martech sampeyan: Secara berkala (paling ora kaping pindho saben taun) audit tumpukan martech lan pangguna polling kanggo mesthekake yen alat sampeyan isih mbantu ngrampungake inisiatif pemasaran sampeyan. Mbusak alat sing ora digunakake lan nggabungake sing duwe fitur tumpang tindih. Tes alat anyar (nggunakake uji coba gratis yen bisa) kanggo ngatasi kabutuhan sing ora bisa ditindakake.

Best of luck, kita rooting kanggo sampeyan. Nanging kita ngarep-arep bisa nindakake luwih saka mung surak sampeyan saka sidelines. Kita wis nggawe sawetara alat lan layanan gratis kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan wiwitan, kalebu kita Alat AppFinder Lan kita Pimpinan Kategori adhedhasar luwih saka siji yuta review pangguna sing wis diverifikasi.

Priksa wong metu, lan ayo padha ngerti yen ana liyane sing bisa kita tindakake kanggo mbantu sampeyan ing dalan.

Metodologi

1GetAppSurvei Teknologi Pemasaran 2021 ditindakake 18-25 Februari 2021 ing antarane 238 responden kanggo sinau luwih lengkap babagan panggunaan alat teknologi pemasaran dening para startup. Responden disaring kanggo posisi kepemimpinan ing wiwitan ing perawatan kesehatan, layanan IT, marketing/CRM, retail/eCommerce, software/web development, utawa AI/ML.

GetAppPitakonan efektivitas tumpukan teknologi marketing kalebu kabeh pilihan ing ngisor iki (dhaptar ing kene miturut urutan efektifitas miturut skor bobot): A/B utawa pengujian multivariat, analytics web, manajemen hubungan pelanggan (CRM), atribusi multi-tutul, media sosial pemasaran, platform pemasaran konten, platform pemasaran seluler, alat pembuat situs web, platform data pelanggan (CDP), pemasaran telusuran (SEO/SEM), platform personalisasi, manajemen persetujuan lan preferensi, piranti lunak otomatisasi pemasaran, platform survey/pengalaman pelanggan, sistem manajemen konten (CMS). platform pemasaran multichannel, platform pemasaran email, iklan video online, alat advokasi karyawan.