Kita Nyewa Pengacara Dina Iki

Pengacara

Dudu perkara sing ala.

Saben minggu, luwih saka setaun, aku ngelingake babagan 43 perkara Miwiti Bisnis sing Sukses. Iki urutane dhuwur! Miwiti bisnis minangka salah sawijining perkara, supaya sukses iku liya.

Aku wis cukup sukses ing blog lan terus entuk keterlibatan tambahan amarga blog. Minggu kepungkur iki, aku nutup 2 kontrak penting, kanthi jangka panjang kanthi akeh kesempatan kanggo tuwuh. Kajaba iku, aku wis kerja sama karo kanca Stephen kanggo njupuk aplikasi pemetaan menyang pasar. Ironis, penghasilan saka kabeh usaha kasebut bakal nandur modhal liyane Bisnis.

Ngenalke Koi Systems, Llc

Esuk iki, Bill, Carla, Jason lan aku njaga layanan David Castor lan kang firma hukum, Alerding Castor, kanggo mbantu ngluncurake Koi Systems, Llc.

Perusahaan David wis nggawe jeneng unik ing dununge wiwitan Internet. Mitra SuksesTM yaiku byline saka Alerding Castor. Dheweke minangka napas sing seger, seger ing jagad ukum saka hukum bisnis. Yen sampeyan ana ing Piranti Lunak minangka industri Layanan, perusahaan David duwe spesialisasi ing babagan kasebut:

Castor Alerding

alerdingcastor

  • Lisensi lan Teknologi
  • Hukum Internet, Piranti Lunak lan Komputer
  • Hukum Pakaryan
  • Formasi lan Pilihan Entitas
  • Hukum Bisnis Internasional
  • Nyusun lan Negosiasi Kontrak sing Sederhana lan Komplek lan Dokumen Pasti
  • Gabungan lan pitukon
  • Perjanjian Non-Kompetisi
  • Hukum privasi

Kita wis akeh nandur modhal ing bisnis lan pengin nggawe manawa diluncurake kanthi bener, mula iki minangka langkah sing arah! Perusahaan David dipercaya banget karo industri online, startup Internet lan Software minangka perusahaan Layanan.

David nyritakake babagan senenge kerja bareng para wirausaha supaya cita-citane kayektenan. Kita ngarep-arep ngluncurake kita!

4 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.