Miwiti Akhir Pekan - Ngganti Kutha Siji Sakdurunge

akhir minggu wiwitan1

Pungkasan minggu iki, 125 wong saka luwih saka 30 negara ngentekake sawetara dina ngrembug babagan Startup Weekend bisa menehi pengaruh positif tumrap ekonomi global kita. Kadhang edan? Yayasan Kauffman gelem menehi taruhan $ 400,000, dudu. Dheweke wis menehi hibah telung taun sing ngidini tim StartUp Weekend ngembang menyang 8 anggota staf full time.

Tim cilik iki, banjur bakal menehi dhukungan kanggo atusan acara StartUp Weekend ing saindenging jagad. Piye carane Yaiku pertemuan puncak ing Kota Kansas akhir minggu iki. Klompok kasebut minangka campuran saka rongsokan akhir minggu lan wong anyar, sing masing-masing wis komitmen kanggo dadi penyelenggara acara utawa kurator pencernaan wiwitan ing komunitas kasebut.

Minangka penyelenggara lokal, aku duwe kesempatan kanggo ijolan ide karo kanca-kancaku saka panggonan kaya Singapura, Prague, Spanyol, Jepang, Kanada, lan Austraila. Sanajan beda umur lan budaya, tema sing nyawiji jelas minangka semangat umum kanggo ngembangake komunitas wirausaha saindenging jagad. Kita masing-masing percaya manawa bakal dadi padamelan sejatine ing taun mbesuk.

Salah sawijining crita sing paling nggumunake yaiku rekap akhir minggu gabungan wiwitan Israel / Palestina. Sanajan ana alangan sing angel banget lan masalah keamanan sing serius, luwih saka 100 wong Israel lan 30 wong Palestina ngenteni 54 jam bareng. Obrolan mau dudu babagan politik, padha babagan Teknologi.

Kanthi dana anyar saka Kauffman Foundation, StartUp Weekend bisa nggedhekake misi nggawa Eduction Pengalaman menyang Pengusaha. Nalika bisnis nyata muncul wiwit akhir minggu, Start Up Weekend dudu Pabrik StartUp, nanging Pabrik Pengusaha. Lan kita butuh luwih akeh wirausaha.

Aku seneng banget karo kemungkinan ing jagad iki lan aku ngarep-arep bali menyang Kansas City setaun wiwit saiki, kanggo sesambungan maneh karo kanca, lan nemoni atusan wong liya, amarga kedadeyan kasebut tuwuh saka 100 nganti 1,000. Nganti wektu iku, aku fokus ing StartUp ing Indiana. Pengin sinau luwih lengkap? Menyang: http://www.startupweekend.org lan http://www.indianapolis.startupweekend.org

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.