12 Langkah-langkah kanggo Nggawe Permintaan kanggo Agensi Anyar Sampeyan

kantor dknewmedia
Wacan: 5 menit

Minggu kepungkur ana minggu sing apik tenan Jagad Pemasaran Media Sosial ngendi aku ngomong babagan topik Marketing Influencer. Nalika pamirsa umume perusahaan sing golek saran babagan cara ngetrapake strategi sing sukses, aku mulih lan duwe pitakon saka salah sawijining pamiarsa sing kepengin ngerti kepiye nggawe pengaruh lan panjaluk supaya bisa miwiti agensi dhewe.

Aku pengin ngerti kepiye cara supaya bisa entuk klien (sing mbayar) supaya aku nawakake konsultasi lan pembinaan ... kanthi ngevaluasi apa sing saiki diduweni, banjur menehi strategi, solusi, tips lan praktik paling apik. Aku ngerti manawa blogging, buku, e-book, webinar, lan video minangka papan sing apik kanggo miwiti. Saka ngendi aku wiwit dadi solo lan kepiye supaya bisnis saya tuwuh supaya bisa nindakake kanthi full time?

Dadi, apa sing kudu daklakoni kanggo miwiti agensi sandi lan kepiye cara nindakake kanthi beda?

  1. Jaringan Sampeyan - Bisnis sampeyan ora gumantung karo skor Klout, jumlah pengikut sing sampeyan duwe, utawa peringkat telusuran. Pungkasane, bisnis sampeyan bakal sukses adhedhasar investasi sing sampeyan lakoni kanggo ngembangake lan nggawe hubungan pribadi karo jaringan fisik sampeyan. Iki ora ateges manawa sosial ora masalah, tegese sosial ora dadi masalah nganti sampeyan bisa nyambung karo wong liya ing ujung keyboard.
  2. Blog Niche - kabeh wong wis ngobrol babagan media online nalika aku miwiti blog, nanging ora ana sing ngomong khusus babagan solusi sing kasedhiya kanggo para pemasar. Iki pancen tresnaku ... sawise makarya ing piranti lunak kasebut minangka industri jasa lan nggoleki Internet kanggo sabanjure, aku dadi wong alat goto kanggo jaringanku. Ora ana blog liya ing kana, mula aku miwiti. Yen bisa ditindakake maneh, luwih becik aku bakal fokus karo topik, geografi, utawa fokus industri.
  3. Komunitas - Aku ngunjungi, menehi komentar, promosi, nuduhake lan menehi umpan balik marang pimpinan liyane ing komunitas kasebut. Kadhangkala aku uga ora nemoni debat karo dheweke, nanging fokuse mesthi nambah nilai nalika ana jenengku dikenal. Cara paling apik kanggo nindakake iki saiki yaiku miwiti podcast lan wawancara karo para pimpinan industri sing pengin digarap utawa kanggo.
  4. Ngomong - Media digital ora cukup (ambegan!) Dadi, sampeyan kudu pencet daging. Aku dadi sukarela kanggo ngobrol ing endi wae lokal lan nasional. Aku terus nambah katrampilan ngomong, katrampilan nulis (sampeyan bisa uga mbantah) lan katrampilan presentasi. Nalika aku ngomong ing sawijining acara, aku entuk akeh luwih akeh tinimbang mung blog. Nanging, aku kudu terus nulis blog supaya bisa entuk kesempatan ngomong dadi ora siji utawa liyane. Lan saben-saben aku ngomong, aku bakal entuk luwih apik tinimbang pungkasan. Ngomong ing endi wae lan kanggo kabeh wong!
  5. Target - Ana pirang-pirang lusin perusahaan sing pengin daktindakake lan aku ngerti sapa sejatine, sing kudu daktemokake, lan aku ngrencanakake kepiye arep ketemu. Kadhangkala liwat kolega sing ana gandhengane karo LinkedIn, kadang aku langsung njaluk kopi, lan nalika liyane aku takon wawancara karo podcast utawa ngajak dheweke nulis menyang pamirsa. Aku ora bakal ngarani adol kasebut (bisa uga stalking), nanging isih ana gandhengane kanggo ngerti manawa kita cocog karo organisasi lan uga kosok balene.
  6. Mbantu - Ing endi wae aku bisa, aku nulungi wong sing ora ngarep-arep oleh bayaran. Aku promosi, menehi isi konten lan nuduhake, menehi saran, lan menehi kabeh kanthi gratis. Sampeyan kudu eling, yen bisa nutul 100,000 pengunjung, pamireng, pamirso, lurker, pandherekipun, penggemar, lsp. Sewulan ... mung 30 wong utawa pelanggan sing mbayar nyata. Iki tegese sampeyan kudu nggawe reputasi, duwe sawetara studi kasus lan ngasilake asil kanggo sawetara wong supaya bisa kerja. Kita wis nggawe reputasi babagan pemasaran inbound, strategi sing bisa diukur, SEO kompleks kanggo penerbit gedhe, lan panguwasa isi… Nanging sawetara diwiwiti mung kanthi ngewangi wong ndandani sing bisu ing situs web.
  7. Takon - Ngomong kabeh wong sing apik banget, sampeyan ora bisa kerja nalika adol. Nanging takon sapa wae sing butuh pitulung yaiku pendekatan sing luwih apik. Secara harfiah, sawetara menit kepungkur aku nyedhaki perusahaan sing wis nulungi lalu lintas organik sing kaping 10 luwih saka 4 taun kepungkur lan njaluk ketemu karo wong-wong mau kanggo golek bantuan liya. Takon dianggo. Ngrungokake apa sing dadi prospek utawa klien sing lagi berjuang banjur bisa ndeleng manawa sampeyan bisa ngupayakake sawetara solusi kanggo dheweke yaiku cara sing paling apik kanggo mlebu karo perusahaan. Miwiti kanthi sithik, buktekake awakmu, banjur sampeyan luwih jero.
  8. Promosi Diri - Pancen ... nanging prelu. Yen sampeyan menehi ucapan selamat, nuduhake, ngetutake, nyebutake, utawa liya-liyane sing sampeyan ora ngerti - iki validasi keahlian sampeyan. Aku babar blas ora menehi promosi babagan promosi karo wong liya babagan aku. Aku ora aktif njaluk kabeh wong nindakake, nanging yen ana kesempatan lan ana wong sing menehi pujian, aku bisa njaluk supaya dheweke online.
  9. Katon Profesional - Domain sing tepat, alamat email ing domain sampeyan (dudu @ gmail), alamat kantor, fotografi profesional, logo modern, situs web sing apik, kertu bisnis sing beda… kabeh mau ora mung biaya bisnis. Kabeh mau biaya pemasaran lan pratandha sing bisa dipercaya. Yen aku ndeleng alamat email, aku ora yakin sampeyan serius. Yen aku ora weruh alamat lan nomer telpon, aku ora ngerti apa sampeyan bakal bisnis ing minggu ngarep. Nyewa yaiku babagan kepercayaan lan saben biaya sing dideleng eksternal minangka elemen kepercayaan.
  10. Tulis Buku - Sanajan mung dodolan sampeyan yaiku Ibu lan Ibu, nulis buku nuduhake manawa industri apa wae sing ana ing sampeyan, sampeyan wis nganalisa lan nggawe strategi khas dhewe kanggo makarya. Sadurunge dadi penulis, aku ora bisa entuk wektu dina saka sawetara konferensi utawa klien. Sawise dadi pengarang, ana wong sing arep mbayar aku supaya bisa ngomong karo dheweke. Katon konyol, nanging minangka elemen liya sing sampeyan serius babagan industri sampeyan.
  11. Mulai Bisnis Sampeyan - Ora ana cukup dhuwit lan ora ana wektu sing luwih apik kanggo miwiti bisnis tinimbang saiki. Sapa wae sing mikir yen mikir yen butuh, butuh, mung ngenteni siji liyane, lan liya-liyane. Nganti sampeyan metu dhewe lan ngrasakake perasaan sing nggegirisi ing lambung weteng sing nggawe sampeyan cukup luwe kanggo mburu - sampeyan bakal tetep ing papan sampeyan. Anakku miwiti kuliah lan aku wis seda nalika miwiti DK New Media. Nganti pirang-pirang minggu aku turu ing mejaku lagi kerja kanthi ganjil kanggo nyukupi kebutuhan wong ... lan aku sinau babagan nyiapake luwih apik, pasar kanthi luwih apik, adol luwih apik, nutup sing luwih apik, lan pungkasane nggawe bisnis. Nyeri minangka motivator kanggo owah-owahan.
  12. Value - Aja fokus karo apa sing sampeyan bathi utawa sepira bathi sampeyan, fokus karo nilai sing sampeyan lakoni kanggo wong liya. Aku nonton sawetara wong ngramal adhedhasar jam kerja lan bejat. Aku nonton wong liya ngisi daya mula entuk dhuwit lan terus golek klien anyar. Ora sampurna, nanging kita fokus karo regane sing bakal diwenehake klien lan banjur nyetel anggaran sing terjangkau lan migunani. Kadhangkala tegese kita nggawe pangowahan sethithik sing ngasilake akeh penghasilan, nanging nalika liya tegese kita nggarap buntut kanggo ngatasi kesalahan tanpa repes. Nanging nalika klien ngerti regane sing sampeyan lakoni, dheweke ora mikir babagan regane regane.

Ora ana sing, prédhiksi sukses sampeyan. Kita wis pirang-pirang taun lan ngalami taun sing mbebayani - nanging aku seneng banget. Suwe-suwe, kita wis ngrasa jinis klien sing bisa digunakake kanthi apik lan wong liya sing kudu dirujuk. Sampeyan bakal nggawe sawetara kesalahan gedhe - mung sinau lan terusake.

Pengarep bantuan iki!

About DK New Media

DK New Media minangka agensi media anyar sing fokus ing pemasaran mlebu sing lincah karo tim ahli pemasaran lan teknologi. Karo tim ahli saluran omni ing kabeh media digital, DK New Media nduweni tujuan kanggo ngluncurake lan merevolusi anane online klien kanggo nambah pangsa pasar, ndukung lan ngoptimalake obrolan kanthi online. DK wis nambah markethare kanggo saben klien sing wis kerjo lan ahli ing perusahaan teknologi pemasaran amarga wis akeh pamirsa ing publikasi iki. DK New Media kantor pusat ana ing jantung Indianapolis.

5 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Matur nuwun kanthi sanget amarga wis menehi wektu kanggo nulis artikel iki. Iki pancen sing kudu dirungokake saben pamilik bisnis, sanajan wiwitan utawa wis pirang-pirang taun digunakake ing bisnis. Kita kabeh duwe perjuangan lan pengin menehi saran babagan cara nggayuh tujuan. Aku seneng banget kepiye sampeyan jujur ​​lan menehi kesaksian. Aku bakal nuduhake artikel iki lan para pamiarsa nindakake.

    Thanks maneh,

    Justin Fuller
    Mung Kanggo Sampeyan Pemasaran

  2. 3
  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.