Penipuan Kupon Starbucks: Napa ora kode bar?

barcodeSeth blog nduweni cathetan babagan snafu kupon sing kurang ditangani ing Starbucks. Amarga ukuran Starbuck, aku ora ngerti sebabe dheweke ora nggabungake strategi kupon karo barcoding. Iki minangka teknologi sing cukup gampang lan murah… mung mbutuhake validasi ing Point of Service komputer.

Kepiye sampeyan bisa nindakake iki? Umume vendor piranti lunak pemasaran email ngidini Senar Substitusi (yen ora, pindhah menyang TargetTrget). Iki tegese sampeyan bisa kanthi gampang nglampahi senar ing jalur gambar. Senar sing dilewati nalika email dibukak kanthi nyata nggawe barcode kanthi dinamis, saengga Starbucks bisa kanthi gampang ndhelik sawetara kode kupon - unik kanggo pelanggan - lan ngasilake minangka barcode.

Yen ditebus, kasir bisa mindhai email kanthi kode barcode. Regane kasebut digoleki ing sistem banjur dipriksa keaslian lan tebusan. Kajaba iku, tebusan kupon bisa didaftar maneh menyang Alamat Email sing nyata - nyedhiyakake Marketer sawetara informasi babagan sapa sing nebus kupon, suwene wektu, ing ngendi tebus, lsp. Iki data sing kuat! Mesthi informasi sing bakal dadi sumber daya sing apik!

Kanthi sawetara teknologi rak lan sawetara perencanaan sing gampang, Starbucks bisa ngisin-isini awake dhewe.