Deleng ing Masa Depan Pariwara Video

Universitas Stanford wis dirilis Zunavision, an interesting technology that allows the advertiser to dynamically add embed pictures or video into another video – even when the camera is in motion. Fascinating technology but I'm not sure it will be widely accepted given its intrusive nature. Perhaps if they don't make the ads too blatant.

Siji janji jinis teknologi iki bisa uga kanggo industri film nglakokake penempatan produk ing produksi pos. Iki bisa nyedhiyakake penghematan gedhe kanggo industri film kanthi ora kudu lan kesempatan pariwara pariwara sadurunge. Uga, ora mbutuhake materi pariwara fisik.

If you're viewing via RSS and don't see the video, click through for an example of the Teknologi semat video Stanford Zunavision.

3 Komentar

  1. 1

    Pancen apik tenan Doug. Kepiye yen pengiklan ora mung bisa nempatake "papan reklame" ing video kasebut, nanging uga menehi hyperlink area video kasebut menyang URL? Ana taktik monetisasi YouTube yen area sing diklik bisa dingerteni kanthi visual dening pangguna.

    Ya, link sampeyan kanggo RSS wong entuk 404 kaca sampeyan.

  2. 2

    Teknologi video & iklan anyar kaya ngene iki saya apik banget saka sudut pandang inovasi. Aku ora kesengsem banget karo situs-situs sing mung nyoba nurun YouTube lan ditrapake ing ceruk tartamtu kayata video cara, utawa video porno, utawa apa wae sing sampeyan duwe. Terusake amplop nganggo teknologi inovatif lan aku seneng.

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.