Dhaptar Ukuran Iklan Standar kanggo Pariwara Online

Infographic ukuran iklan standar 2015

Standar minangka kabutuhan nalika nerangake pariwara iklan online lan ukuran ajakan-kanggo-tumindak. Standar ngaktifake publikasi kaya kita kanggo standarisasi template kita lan njamin tata letak bakal nampung pariwara sing wis digawe lan dites pengiklan ing jaring. Kanthi Google Adwords minangka master penempatan iklan, kinerja iklan bayar per klik ing saindenging Google ndhikte industri kasebut.

Ukuran Iklan Paling apik ing Google

  • leaderboard - wiyar 728 piksel kanthi dhuwur 90 piksel
  • Setengah Kaca - wiyar 300 piksel kanthi dhuwur 600 piksel
  • Rectangle Inline - wiyar 300 piksel kanthi dhuwur 250 piksel
  • Persegi Panjang Gedhe - wiyar 336 piksel kanthi dhuwur 280 piksel
  • Spanduk Mobile Gedhe - wiyar 320 piksel kanthi dhuwur 100 piksel

Ukuran Iklan sing Didhukung Liyane ing Google

  • Papan Pimpinan Mobile - wiyar 320 piksel kanthi dhuwur 50 piksel
  • banner - wiyar 468 piksel kanthi dhuwur 60 piksel
  • Setengah Banner - wiyar 234 piksel kanthi dhuwur 60 piksel
  • Pencakar langit - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 600 piksel
  • Spanduk Vertikal - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 240 piksel
  • Pencakar Langit Lebar - wiyar 160 piksel kanthi dhuwur 600 piksel
  • Potret - wiyar 300 piksel kanthi dhuwur 1050 piksel
  • Papan Pimpinan Gedhe - wiyar 970 piksel kanthi dhuwur 90 piksel
  • Billboard - wiyar 970 piksel kanthi dhuwur 250 piksel
  • Square - wiyar 250 piksel kanthi dhuwur 250 piksel
  • Alun-alun Cilik - wiyar 200 piksel kanthi dhuwur 200 piksel
  • Persegi Panjang Cilik - wiyar 180 piksel kanthi dhuwur 150 piksel
  • Tombol - wiyar 125 piksel kanthi dhuwur 125 piksel

Lan Kothak piranti Desainer dhaptar Ukuran Iklan Standar

  • Spanduk Lengkap - wiyar 468 piksel kanthi dhuwur 60 piksel
  • leaderboard - wiyar 728 piksel kanthi dhuwur 90 piksel
  • Square - wiyar 336 piksel kanthi dhuwur 280 piksel
  • Square - wiyar 300 piksel kanthi dhuwur 250 piksel
  • Square - wiyar 250 piksel kanthi dhuwur 250 piksel
  • Pencakar langit - wiyar 160 piksel kanthi dhuwur 600 piksel
  • Pencakar langit - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 600 piksel
  • Pencakar Langit Cilik - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 240 piksel
  • Pencakar Langit Lemak - wiyar 240 piksel kanthi dhuwur 400 piksel
  • Setengah Banner - wiyar 234 piksel kanthi dhuwur 60 piksel
  • Rectangle - wiyar 180 piksel kanthi dhuwur 150 piksel
  • Tombol Persagi - wiyar 125 piksel kanthi dhuwur 125 piksel
  • Tombol - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 90 piksel
  • Tombol - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 60 piksel
  • Tombol - wiyar 88 piksel kanthi dhuwur 31 piksel

Ukuran Spanduk Umum, Nanging Ora Standar

  • Tombol - wiyar 120 piksel kanthi dhuwur 30 piksel
  • Spanduk Cilik - wiyar 230 piksel kanthi dhuwur 33 piksel
  • Papan Pimpinan Gedhe - wiyar 728 piksel kanthi dhuwur 210 piksel
  • Papan Pimpinan Gedhe - wiyar 720 piksel kanthi dhuwur 300 piksel
  • Pop-up - wiyar 500 piksel kanthi dhuwur 350 piksel
  • Pop-up - wiyar 550 piksel kanthi dhuwur 480 piksel
  • Banner Setengah Kaca - wiyar 300 piksel kanthi dhuwur 600 piksel
  • Tombol Blog - wiyar 94 piksel kanthi dhuwur 15 piksel

Sistem iklan nyetel layar responsif kanthi nampilake pariwara sing dioptimalkan kanggo ukuran layar sing diwenehake. Kejaba ukuran layar, cara kanggo nampilake pariwara luwih gampang. Iklan sing ngembangake, iklan latar mburi, iklan slide-in, iklan sing ditampilake nalika pengunjung mbukak kaca, iklan popup, iklan mouseover, iklan klik-tayang lan sing paling anyar - mbukak iklan - kabeh wis umum ing kabeh situs. Kasunyatane, awake dhewe mbukak sawetara layanan lan papan iklan!

Ukuran Iklan Standar kanggo Pariwara Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.