Stamplia: Tuku utawa Mbangun Cithakan Email Sampeyan Kanthi Gampang

stamplia

Yen sampeyan golek inspirasi kanggo template email sabanjure, pengin tuku template email sing bisa diowahi, utawa malah pengin nggawe template email sing responsif saka awal - ora katon maneh Stamplia.

email-template-stamplia

Dheweke nawakake macem-macem buletin sing murah nanging apik, email transaksional, lan uga template sing wis siyap digoleki Magento, PrestaShop e-commerce, kampanye Monitor or MailChimp. Saben template email duwe kaca deskripsi, fitur, lan wis diuji ing pirang-pirang klien.

Cithakan Email

Tukang Cithakan Email Responsif

Tukang tarik lan nyelehake sing kuat uga apik! Yen sampeyan kudu menehi kode template wiwit awal, sampeyan bakal ngerti kepiye carane angel kanggo menehi respons nalika katon apik ing akeh klien email ing kana!

tukang gawe email

Mangkene video sing nuduhake carane gampang Stamplia editor seret lan selehake yaiku… lan malah nyedhiyakake 5 template kanggo diwiwiti supaya sampeyan ora prelu nggarap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.