Squarespace: Aku Nggawe Situs Web Spa kanthi Toko Online lan Setelan Janjian ing Sawijining Dina

Editor Squarespace

Yen ora bisa dipercaya, mula ora. Pacarku yaiku ahli terapi estetika lan pijet ing Fishers, Indiana. Aku arep nggawe situs sawetara wulan kepungkur, nanging ora bisa amarga kerja klien sing dadi prioritas. Maju kanggo dipateni lan akeh pakaryan sing ditindakake nalika klien mandheg inisiatif utawa ngganti prioritas kanggo ngatasi kerugian penghasilan.

Yen aku arep nggawe situs ing WordPress, mesthine aku bakal nggunakake seminggu utawa rong plugin integral, gerbang pembayaran, lan golek sawetara solusi jadwal. Amarga Steph ora antusias babagan teknologi, mesthine dheweke uga angel ngatur. Dadi, aku mutusake njupuk Squarespace kanggo muter.

Aku miwiti nggawe situs udakara jam 8:00 esuk… lan seneng banget nganti bisa nganti jam 4:00 esuk esuk nalika rampung. Apa sing bisa daklakoni iku apik banget - bebas ngeklik lan mriksa situs kasebut.

spa dina nelayan

Amarga spa Steph saiki ditutup liwat pandemi, dheweke pengin nggawe situs iki lan nambah kapabilitas kanggo tuku kertu kadhang… malah menehi diskon yen kertu hadiah kanggo responden pertama utawa petugas kesehatan. Aku bisa ngrampungake kabeh.

Squarespace

Platform Squarespace kabeh-ing-siji menehi kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis. Apa sampeyan lagi wae miwiti utawa merek sing mantep, platform kasebut mbantu situs web bisnis sampeyan tuwuh. Squarespace duwe sawetara pembaruan lan pilihan sing saiki diskon utawa gratis sajrone krisis COVID-19 uga.

Kurang saka 24 jam, aku nggawe kabeh tanpa kode baris:

  • Situs web sing responsif lan responsif
  • Penyunting situs web sing wis diowahi
  • Bar pengumuman ing ndhuwur situs
  • E-commerce kanggo penjualan produk
  • Penjualan kertu hadiah
  • Jadwal janjian nganggo email lan pangeling pesen teks
  • Akun pelanggan
  • Integrasi kalender antarane jadwal janjian lan Google
  • Milih lan nggawe newsletter email
  • Generasi kode diskon
  • Integrasi gateway pembayaran karo Square kanggo dodolan POS ing spa dheweke
  • Integrasi gateway pembayaran online karo PayPal kanggo penjualan online
  • Blog kanggo Steph kanggo nuduhake warta lan nganyari

Antarmuka pangguna Squarespace duwe kurva pembelajaran, nanging pitulung lan tutorial online nyedhiyakake kabeh informasi sing sampeyan butuhake. Cara nggarap kabeh pancen lancar, nanging wis cedhak. Contone, Jadwal Jadwal lan E-niaga minangka rong bagean situs sing beda-beda sing masing-masing mbutuhake integrasi gerbang pembayaran dhewe.

Lan, Squarespace duwe sawetara struktur paket sing cukup apik… meh kabeh sing dibutuhake supaya kabeh bisa digunakake minangka upgrade menyang paket anyar. Aku ora sambat, nanging kudu siyap kanggo pencet tombol upgrade sawetara kaping nalika ngerteni fitur sing dibutuhake kanggo entuk kabeh sing dibutuhake. Mbangun kabeh situs sajrone sedina utawa rong regane kurang saka $ 1,000 saben taun kanthi fitur-fitur kasebut pancen apik tenan!

Jadwal Squarespace

The Jadwal Squarespace upgrade duwe kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis sampeyan sing mbutuhake janjian. Layanan mandhiri kanggo klien kanthi akeh fitur:

  • Koordinasi Kalender - Anyari kanthi otomatis tanggalan sing wis digunakake, kayata Google, Outlook, iCloud, utawa Office 365.
  • Pembayaran sing streamline - Nggabungake karo prosesor pembayaran supaya gampang ngisi klien sadurunge utawa sawise janjian.
  • Konferensi Video - Ora preduli ing endi klien sampeyan, gunakake kanthi langsung karo integrasi GoToMeeting, Zoom, lan JoinMe.
  • Komunikasi Khusus - Kirim konfirmasi, pangeling, lan tindak lanjut kanthi otomatis kanthi branded lan khusus. Gaya kabeh supaya cocog karo tampilan lan rasane bisnis sampeyan.
  • Lengganan, Kertu Hadiah, lan Paket - Nganyari klien kanthi nambah cara kanggo Book. (Kasedhiya ing rencana pilihan.)
  • Formulir Intake Khusus - Sinau babagan klien anyar utawa kenal karo klien bali kanthi formulir asupan khusus.

Perdagangan Squarespace

Mbangun toko online kanggo adol produk sing dikirim digital utawa kanthi fisik gampang karo Squarespace. Dheweke malah duwe tambahan kanggo pangiriman restoran sing bisa digunakake sajrone kunci iki. Fitur e-commerce kalebu:

  • Telekomunikasi - Merchandise, ngatur, lan ngatur nomer produk tanpa wates karo tag, kategori, lan alat sortir seret lan selehake kita.
  • Integrasi konten - Saben produk sing sampeyan adol dilebokake menyang katalog dadi gampang digunakake maneh ing postingan blog lan kampanye email.
  • Jadwal - Maju saka sales, promosi, lan lini produk anyar kanthi gawe jadwal produk supaya katon ing tanggal sing ditemtokake.
  • Inventory - Ngatur inventaris kanthi antarmuka sing gampang digunakake lan tampilan cepet menyang varian lan level saham. Sampeyan uga bisa nyetel tandha.
  • Kartu hadiah - Kertu hadiah minangka cara sing gampang kanggo nuduhake produk karo kulawarga lan kanca-kanca.
  • Langganan - Ngasilake bathi kanthi bola-bali lan nggawe loyalitas pelanggan kanthi adol langganan produk saben minggu utawa saben wulan.
  • Integrasi Gateway - Nampa pembayaran liwat integrasi industri kanthi Stripe lan PayPal.
  • Kustomisasi Checkout - tambahake survey pelanggan utawa pilihan kanggo nuduhake pesen hadiah.
  • Shipping - Entuk perkiraan pengiriman wektu nyata kanggo pelanggan AS nalika checkout kanthi alat lan integrasi kapal sing kuat
  • reviews - Pilihan kalebu sawetara kothak review HTML sing gampang dilebokake langsung karo ulasan pelanggan saka Facebook.
  • Integrasi sosial - Gampang nuduhake produk menyang Facebook, Twitter, lan Pinterest, lan menehi label produk ing kiriman Instagram.

Pemasaran Email Squarespace

Integrated pemasaran email ing Squarespace apik banget… ora ana integrasi sing lucu. Fitur kalebu:

  • Automation - Sugeng rawuh pelanggan menyang mailing list, kirim diskon anggota anyar, lan liya-liyane nganggo email otomatis. Tetep ing ndhuwur-ati lan nggawe sesambetan karo para pamirsa tanpa kudu terus ngirim.
  • Manajemen Daftar Kontak Intuisi - Ngimpor dhaptar email, nggawe kanthi cerdas saka kolom email ing situs sampeyan, utawa nggawe dhaptar anyar kanggo kampanye.
  • wong - Kalebu jeneng pelanggan ing baris subyek utawa kampanye kanggo nambah tutul pribadi ing saben kampanye sing sampeyan kirim.

Aplikasi Editing Seluler Squarespace

Squarespace uga duwe aplikasi editing seluler sing apik Apple lan Android, supaya pamilik bisnis bisa nyunting situs saka telpon.

Saben platform web duwe kekuwatan lan kekurangan. Mesthine, platform pangembangan khusus bisa menehi keluwesan tanpa wates dibandhingake karo platform kaya Squarespace. Nanging, mupangate platform sing kuat kabeh-ing-siji kaya iki luwih akeh tinimbang watesan siji mil. Lan biayane ora bisa dingerteni.

Squarespace POS

Siji-sijine masalah sing ditemokake nalika nggawe situs kasebut yaiku pacarku kadang-kadang wong teka lan pengin mbayar wong liya tinimbang online. Sayange, Squarespace POS cocog kanggo item toko e-commerce, nanging jinis janjian kasebut ora katon ing aplikasi kasebut kanggo ngisi biaya.

Uga, nalika Square digabungake minangka prosesor pembayaran, ora ana tegese nyinkronake jinis janjian ing Square. Nyatane, malah ora ana sarana kanggo ngekspor informasi kanthi gampang kanggo ngimpor menyang Square. Asile, aku kudu ngirim kabeh jinis janjian lan tambahan ing akun Square pacarku. Muga-muga fitur sing dibutuhake bakal integral!

Dolan maring Squarespace

Cathetan sisih… Aku dudu afiliasi Squarespace… mung kanggo penggemar. Dheweke ora nawakake afiliasi kanggo warga Indiana. Aku pancen kesengsem karo platform kasebut lan kepiye cepet bisa ngrampungake situs Steph!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.