Sqribble: Klik, Desain, lan Nerbitake Ebook, Studi Kasus, utawa Whitepaper dhewe ing menit

Pencipta Ebook Sqribble

Nalika nyoba nyedhiyakake kejelasan, informasi, lan diferensiasi kanggo produk lan layanan kanggo klien lan prospek, ora ana sangsi manawa digital digital minangka sarana sing apik kanggo nyebar informasi rinci lan rumit.

Nalika sampeyan bisa nulis ebook nggunakake editor tembung sederhana kaya Google Docs, kesempatan sampeyan kanggo ngatur konten, nyakup grafis sing narik kawigaten, lan ngasilake publikasi sing apik biasane mbutuhake desainer grafis profesional nggunakake alat kaya InDesign. Sampeyan uga bisa nyoba dhewe, nanging lisensi larang lan kurva sinau tajem.

Sqribble

Sqribble minangka platform populer kanggo nggawe lan nyebarake publikasi digital - lan duwe akeh template ing pirang-pirang kategori ceruk kanggo miwiti. Mangkene ringkesan video:

Fitur Sqribble Kalebu

  • Gampang Kanggo Gunakake - Wikipedia nggunakake piranti lunak kanthi teknologi seret lan selehake sing gampang. Ora perlu instalasi, kabeh wis rampung liwat platform online.
  • Desain Nggumunke - 50 template sing bisa dipilih saka 15 kategori ceruk populer. Iki kalebu dhaptar konten, header & footer otomatis, nomer kaca, sing bisa sampeyan kustomisasi kanthi lengkap lan tambahake kaya kaca sing pengin.
  • 60 Titah Kapindho - Gawe ebook, studi kasus, lan papan putih sing luar biasa sajrone menit.
  • Konten Instan - Liwat nulis apa wae karo mesin konten otomatis. Cukup ketik URL sampeyan lan Sqribble bakal ngimpor konten kanthi cepet lan gampang.
  • Lisensi komersial - Yen sampeyan pengin bener-bener adol ebook, sampeyan bisa adol publikasi minangka duweke lan nyimpen 100% bathi.
  • Situs web Agensi - Yen sampeyan pengin nggawe iki kanggo klien, platform kasebut dilengkapi portofolio kanggo ngesanake calon klien sampeyan. Nambah lan mbusak klien langsung saka platform.

bagean 7 lagre img

Ngirit wektu, ngirit dhuwit, entuk wiwitan konten sampeyan, lan berkembang dadi desain sing apik ... ora bisa njaluk luwih saka iku!

Klik liwat lan sampeyan bakal nemokake ewonan testimoni babagan kinerja platform kasebut. Dheweke wis duwe luwih saka 30,000 pangguna.

Lan yen sampeyan ndhaptar saiki, sampeyan bakal entuk diskon 70% saka rega biasa:

Gawe ebook ing 5 MENIT
Tanpa Ngetik Tembung!

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Sqribble