Spundge: Koordinasi Konten Kolaboratif kanggo Tim

desktop spundge

Spundge nggawe gampang nglacak informasi sing paling apik, nyaring ilmu, mbentuk ide sing apik, lan nggawe konten sing berpengaruh. Dheweke duwe versi gratis lan versi profesional platforme. Spundge PRO minangka platform konten sing ngidini tim lan individu nemokake, menehi hasil, nggawe lan nyebarake konten sing duwe pengaruh lan pengaruh.

Spundge ngidini sampeyan:

  • track - Lacak konten sing paling apik, diatur kanthi apik menyang Notebook miturut topik, acara, wong utawa struktur sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Ekstensi browser Spundge malah bakal menehi Notebook paling apik kanggo referensi sing ditemokake online.
  • Filter - Kabeh sumber gabung ing Spundge Notebooks minangka stream nyata-nyata saring konten sing relevan. Coba sapisan iki lan sampeyan bakal sadhar yen ngirit wektu luwih akeh.
  • Kolaborasi - Notebook Spundge sosial lan kolaboratif, ngidini sampeyan sinau karo lan saka kontributor sing duwe minat bareng. Pengikut lan kontributor nampa format konten sing dicuripake dening grup, supaya kabeh wong bisa diselarasake.

Spundge PRO

Éling mupangat nggunakake solusi end-to-end sing dirancang kanggo para kreator, penerbit, lan pemasar kanthi fitur lan keuntungan ing edhisi profesional kasebut:

  • Kolaborasi sing ditingkatake - Pangguna PRO Spundge bisa kerja bareng kanggo kolaborasi ing Stories lan Notebook. Iki ngidini sampeyan gampang dagang draf, masang komentar lan suntingan, ndeleng revisi lan nglacak kemajuan.
  • Sumber Konten Profesional - Pangguna PRO Spundge entuk bathi saka dhaptar konten Firehoses sing akeh lan pilih kanggo para profesional. Temokake foto sing cocog kanggo artikel utawa artikel sing sampurna kanggo diterbitake maneh, mung ing sawetara klik, lan kabeh ana ing sak alur kerja lengkap.
  • Privacy - Jaga kabeh riset lan konten sampeyan ing papan sing aman, aman lan trep. Notebook lan crita PRO Spundge bisa digawe pribadi kanggo akses aman menyang kolaborator, utawa mung kanggo mripat sampeyan.
  • Nggawe konten - Spundge PRO menehi editor konten sing ngidini sampeyan nyeret cepet lan nyelehake tweet sing disimpen, gambar, klip swara, presentasi interaktif lan video menyang crita sampeyan. Nyedhiyakake akses cepet, gampang menyang tautan sing disimpen lan riset ing Notebook nalika nulis.
  • Atribusi Cerdas - Spundge kanthi otomatis nambah atribusi nalika nyalin lan nempel utawa nyeret lan nyelehake item saka notebook. Uga ngemot URL sadurunge ngubungake konten eksternal. Spundge efisien, etis, lan ramah lingkungan.
  • Sindikasi Blast - Tulis ing Spundge, terbitake ing endi wae. Crita sing ditulis ing Spundge bisa uga sindikasi kanggo diterbitake ing CMS kayata WordPress, utawa newsletter email liwat MailChimp. Sampeyan uga bisa ngrancang lan gawe jadwal tweet lan nganyari Facebook sekaligus. Tulis sepisan, banjur isi sindikasi sing kudu dituju.
  • Semat lan Analytics - Crita spundge uga bisa ditempelake ing situs web apa wae. Iki nawakake opsi liyane kanggo nuduhake lan nerbitake konten kanthi gampang. Dhukungan internal Google Analytics ngidini sampeyan nglacak konten sampeyan.
  • Push Update - Pangguna Pro entuk bathi saka nganyari luwih cepet menyang notebook lan crita sing ditanam. Pangowahan disurung kanthi real-time ing endi wae konten sampeyan ditempelake.
  • Sumber Khusus - Duwe feed konten pribadi utawa API sampeyan pengin ngaktifake ing Notebook? Pangguna PRO spundge bisa kanthi gampang nambah sumber informasi kustom. Iki nglengkapi tim sampeyan kanthi cara sing luwih efisien kanggo mindhai kabel, mriksa arsip internal lan ngakses database foto. Kita uga bakal mbantu supaya siyap ing wektu sing cepet.

PS: Kepiye turtleneck gedhe ing video kasebut?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.