Sprout Sosial: Gawe, Pratinjau, lan Ngatur Bot Chat Sosial

Tukang Bot Bot Sosial

Bot obrolan kabeh nesu lan ana sebab sing apik. Tanggepan kanthi otomatis lan njupuk data kualifikasi bakal ngirit sales, media sosial, lan tim layanan pelanggan kanthi akeh wektu lan tenaga. Bot obrolan pancen apik banget kaya hype sing sadurunge. Pelanggan bisa uga ora ngerti yen lagi urusan karo sistem respons cerdas - lan bisa uga luwih seneng nalika ngrampungake informasi sing migunani lan akurat.

Sprout Social nerbitake rong bot, siji kanggo Pesen langsung Twitter lan liyane kanggo Pesen Facebook. Evernote dileksanakake a Chatbot Twitter dadi strategi perawatan pelanggan sosial lan nambah jumlah pelanggan sing nulungi Pesen Langsung saben wulan 80%. Yen sampeyan pengin mriksa, @Dewahoya@Dewahoya@BloomsburyBooks lan @GVCMortgage wis masang bot obrolan Twitter.

Kaca Komposer Bot Sosial
Tukang Bot Bot Sosial

Waca Liyane babagan Bot Chat DM Twitter

Kaca Konfigurasi Bot Sosial Sprout

Sprout Social Chat Bot Builder

Bot obrolan sosial ngaktifake tim dhukungan pelanggan merek kanggo program wit saka Wangsulan Cepet kanggo ngatasi pitakon konsumen - ora mbutuhake latar mburi kode! Liwat iki Pembuat Bot fitur saka Sprout, bot bisa diprogram kanggo nyerahake obrolan menyang agen manungsa nalika info awal diklumpukake kanggo nyepetake proses kasebut.

Kothak Smart Bot Sosial Sprout

Kothak Smart Bot Sosial Sprout

Bot Sosial

Waca liyane babagan Bot Messenger Facebook Messenger

Bot Chat Pesen Langsung Twitter Sprout Social

Bot Messenger Facebook Messenger Sprout Social

Jadwalake Demo Sosial Sprout

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.