Wektu kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Musim Semi

Reresik Spring Strategi Pemasaran Sampeyan

Kadhangkala, sampeyan kudu mriksa strategi pemasaran sampeyan. Tingkah laku konsumen saya suwe saya suwe, strategi pesaing sampeyan saya suwe saya suwe, lan platform pemasaran digital saya suwe saya suwe.

Musim semi wis teka, lan saiki dadi wektu paling pas kanggo merek nggawe upaya pemasaran digital. Dadi, kepiye para pemasar ngilangi kerumitan saka strategi pemasaran? Ing infografis anyar MDG, para maos bakal ngerti taktik digital sing lawas lan kesel sing bakal dibuwang ing musim semi iki, lan teknik pemasaran anyar sing anyar sing bisa mbantu bisnis tuwuh ing mangsa ngarep.

Iki dudu cathetan kaping pisanan sing dakdeleng manawa Youtube dadi saluran pemasaran sing apik kanggo perusahaan. Kejaba dadi mesin telusuran paling gedhe nomer loro, pengaruh visual video asring ora dingerteni dening bisnis. Secara pribadi, aku ngerti uga ora duwe strategi video. Nanging, iki bakal teka! Video minangka salah sawijining investasi sing pengin sampeyan lakoni kanthi apik - wiwit audio, lampu, produksi video, lan konten… kabeh kudu bisa bebarengan kanggo tuwuh pamirsa lan entuk pangsa pasar.

Iklan MDG's Reresik Musim Semi kanggo Pemasar Digital: 4 Babagan Sing Mesthi Sampeyan Saiki kudu Digawe rincian patang perkara sing kudu dievaluasi para Pemasar nalika musim semi wis cedhak:

  • kang jaringan sosial para pemasar kudu melu - 73% wong diwasa Amerika nggunakake Youtube, dene mung 68% nggunakake Facebook
  • Pentinge ngresiki data lan ngamanake kanthi bener - 75% konsumen yakin manawa akeh perusahaan ora nangani data pribadi sing sensitif kanthi tanggung jawab
  • Apa kacepetan mbukak seluler minangka prioritas utama - 53% pengunjung situs seluler ninggalake kaca sing butuh luwih saka telung detik kanggo dimuat
  • Napa para pemasar kudu ngupayakake kabeh atribusi pemasaran - Mung 31% pemasar nggunakake atribusi kanggo mayoritas / kabeh kampanye

Esuk iki aku tangi nganti salju 4 inci ... mula aku tetep omah lan mlaku-mlaku saben kliwat karo klienku dhewe kanggo mesthekake yen kita kabeh obah ing arah sing bener. Aku nyaranake sampeyan nindakake perkara sing padha!

Pemasaran Musim Semi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.