E-commerce Takeaway saka gaweyan pemasaran awal musim semi

sales email e-commerce

Sanajan musim semi lagi wae diwiwiti, para konsumen tetep miwiti proyek ndandani lan ngresiki omah musiman, apamaneh tuku lemari klambi musim semi anyar lan bali wujud sawise hibernasi musim salju.

Semangat masarakat kanggo nyinau macem-macem kegiatan musim semi minangka pendorong utama kanggo iklan bertema musim semi, kaca dhasar lan kampanye pemasaran liyane sing kita tingali wiwit wulan Februari. Bisa uga isih ana salju ing lemah, nanging ora bakal nyegah konsumen njupuk keputusan tuku musim semi cepet tinimbang mengko.

Supaya perusahaan bisa sukses kanggo narik kawigaten masarakat babagan produk musim semi, dheweke kudu golek cara supaya bisa maju sadurunge 20 Maret, dina pertama musim semi.

Ing upaya nganalisa efektivitas kampanye musim semi awal para pemasar, kita nglacak luwih saka 1500 angka pangabaian perusahaan e-commerce lan statistik pemasaran ulang email kanggo wulan sadurunge tanggal 20 Maret. Papat industri sing fokus yaiku DIY & Perbaikan Rumah, Panganan & Kesehatan, Pakaian, lan Perabot & Barang.

Mangkene sawetara njupuk data sing paling menarik saka data, sing disorot ing infographic ing ngisor iki:

2017 e-commerce musim semi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.