Iki Spring Break?

Hammock Iki Kosong!Minggu iki aku lagi plancongan. Meh nggawe aku cekikikan ngomong banter. Mangkene kepiye preinane:

  1. Udakara rolas situsku (utawa situs klienku) saiki lagi dianyari. Situs kasebut dipindhah menyang server anyar sing luwih cepet kanthi versi paling anyar saka kabeh piranti lunak. Sing, mesthi, ndadékaké kanggo DNS masalah (situs sahabat lan klienku dialihake menyang kaca spammer sewengi wengi ... ugh!), masalah sambungan basis data, masalah versi, masalah tema, masalah plugin… sampeyan menehi jeneng. Aku tangi nganti jam 6:30 esuk iki kanggo ngatasi masalah. Aku isih kari siji situs (ya, padha!).
  2. Aku duwe situs web sing diluncurake minggu iki (amarga aku ora duwe wektu liya) sing saiki wis mundur. Nanging, nganti saiki ora ana sing ilang. Aku wis mbukak database Geografis biner saka Alamat IP saka Maxmind lan kode tinulis sing bakal peta pusat otomatis adhedhasar pangguna sing lagi ngunjungi. Versi gratis saka API ora akurat banget, nanging paling ora ngarahake wong kasebut menyang wilayah sing bener.
  3. Peta Indianapolis

  4. Kerja wis diwiwiti kanggo nggawe plugin kanggo WordPress supaya antarmuka panganggo katon luwih resik. Fungsine ora owah, nanging tampilan lan rasane luwih apik (deleng ngisor). Aku wis takon Sean saka Geek karo Laptop kanggo mbantu aku metu. Aku ora masalah karo desain WP lan masalah lintas-browser, nanging aku yakin Sean bisa nggawa omah iki.
  5. Pratinjau Admin sing Apik

  6. Lan mesthine, anak-anake wis ana ing omah. Anakku lagi siyap-siyap Prom lan arep lunga Indiana University. Putriku wis "mode pacar" lengkap, mula telpon isih ora rame nalika remaja padha mlebu lan metu kaya Stasiun Grand Central. Aku arep mlumpat metu jendela! Untunge, aku ana ing lantai loro.
  7. Kajaba iku, aku kepengin nambah konsultasi (aku entuk bathi penghasilan taunan pungkasan taun kepungkur tanpa taun) mula minggu aku kebak telpon lan makan siang.

Kepiye carane kanggo plancongan? Aku ora sabar arep kerja maneh kanggo istirahat! (Ora!)

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hei Doug, ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan ing plugin admin.

    Aku wis nindakake macem-macem plugin WP khusus kanggo wong, nanging ora nate ngeculake siji menyang publik, nanging bakal ganti dina-dina mbesuk sawise mbukak tes liyane.

    Yen jadwal sampeyan ... eh, wektu preinan luwih becik 🙂 Aku pengin sampeyan nyepak ban.

  3. 3
  4. 4

    Aku seneng banget karo plugin WordPress sing sampeyan sebut. Pancen aneh yen kabeh babagan rock WP kajaba antarmuka posting! Masalahku yaiku kakehan masalah, lan sampeyan ora bisa ngilangi kekacoan lan fokus ing tulisan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.