Spredfast: Manajemen Media Sosial Perusahaan

SMMS Graphic

Sistem Manajemen Media Sosial sing lengkap nyedhiyakake platform gabungan kanggo melu lan ngaktifake pelanggan lan penggemar ing kabeh saluran sosial. Spredfast diluncurake ing taun 2010 kanggo nyedhiyakake perusahaan lan agensi perusahaan kanthi solusi lengkap kanggo ngatur kabeh jaringan sosial sing relevan saka lokasi terpusat.

Spredfast SMMS Fokus ing Area Kunci kanggo Perusahaan

  • Organisasi - Organisasi sing fleksibel kanthi inisiatif, tim persetujuan lan alur kerja sing disesuaikan, ijin jero lan nuntun mlebu.
  • Keterlibatan Saben Dina - Publikasi multichannel, tanggalan konten terpusat, keterlibatan langsung lan tanggepan saka Inbox Sosial lan nuntun tumindak umum.
  • Repositori Perusahaan - Media bareng lan aset tanggepan ing Perpustakaan Konten, papan panyimpenan utama jalur audit obrolan lan keterlibatan lan opsi keamanan sing dhuwur.
  • Platform Sosial - Nerbitake, ngawasi, keterlibatan lan nglaporake ing Facebook, aplikasi Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Flickr, SlideShare, Blog lan liya-liyane.
  • Analytics lan Pelaporan - Brand nganti level pesen Analytics, integrasi karo Google Analytics lan Omniture, perawatan pelanggan Analytics lan analisis efektivitas konten.

Kaca Publikasi Spredfast
kaca-publikasi-spredfast

Inbox Sosial Spredfast
Spredfast-Social-Inbox

Kaca Produk Spredfast
kaca produk-spredfast

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.