Spoutable: Iklan Native kanggo Pengunjung sing Mangkat

pariwara asli spoutable

Yen sampeyan penerbit, monetisasi pamirsa mesthi dadi tantangan - apa maneh yen sampeyan ana ing situs informasi. Tampilake pariwara sing misuwur banget yen ora dibandhingake karo cara iklan liyane, mula para penerbit kalah karo target iklan sing ditargetake kanthi digoleki lan sosial. Pariwara asli wis teka minangka sarana kanggo ngasilake penghasilan kanggo penerbit - nanging aku wis nulis sadurunge yen bisa ngasilake kapercayan merek.

Spoutable bisa uga duwe solusi sing ideal - lan saiki kita nyoba Martech Zone. Bebarengan karo iklan sing ana ing konten (sing bisa uga kurang apik), nawakake metu maksud solusi sing cukup apik. Nalika ana wong sing siyap-siyap ninggalake situs sampeyan, apik banget over-lay panel katon sing nawakake sawetara pilihan kanggo pangguna. Ing situs iki, panel ngasilake wolung artikel sing diwenehake kanggo pamirsa.

penerbit spoutable

Spoutable nawakake macem-macem lokasi liyane sing bisa digunakake ing desktop lan seluler:

lokasi spoutable-ad-lokasi

Aku seneng solusi iki amarga ora ngganggu pangguna sing melu situs iki. Mung ditampilake menyang pangguna sing wis metu saka situs kasebut. Loro-lorone pengiklan lan penerbit bisa ngawasi pengeluaran ing wektu nyata.

nglaporake spoutable

Pengungkapan: We are afiliasi saka Spoutable.

 

 

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.