SpotOn lan Poynt: POS Integrasi Bisnis kanggo Usaha Cilik

Pemasaran SpotOn POS

SpotOn wis nginstal luwih saka 3,000 titik piranti pamroses penjualan lan pambayaran ing restoran, pengecer lan salon ing saindenging negara. Dheweke wis kerja sama Poynt kanggo nyedhiyakake terminal sales sing fleksibel sing ngidini para pengecer lan pamilik restoran nglumpukake informasi kontak pelanggan lan nampa pembayaran ing konter, utawa ing endi wae pelanggan.

poynt pos

Alat POS POS

Piranti pemasaran SpotOn dadi gampang kanggo ngetrapake strategi komunikasi sing konsisten karo para pelanggan supaya bisnis sampeyan luwih kerep lan nggunakake dhuwit luwih akeh nalika entuk. Asil pungkasan ora mung hubungan sing luwih apik karo para pelanggan, nanging nambah penghasilan kanggo bisnis sampeyan.

Fitur alat pemasaran lan kasetyan SpotOn kalebu kemampuan kanggo:

  • Impor pelanggan sing ana lan terus nambahake kanthi nglumpukake alamat email pelanggan anyar.
  • Komunikasi karo pelanggan liwat email, Facebook, Twitter, lan tandha seluler.
  • Gawe pesen pemasaran kanthi cepet lan gampang nganggo tuntunan kampanye internal.
  • Kirimake pelanggan sing menehi hasil sensitif wektu kanggo njaluk kunjungan anyar.
  • Kampanye otomatis kanggo micu kunjungan saka macem-macem segmen pelanggan, kalebu pengunjung anyar, pelanggan paling apik, lan pelanggan sing durung suwe niliki.

POS Marketing SpotOn

SpotOn ora mung nggawe manajemen pemasaran dadi gampang, nanging uga ngidini sampeyan nggawe ganjaran kasetyan program, lan atur Panjenengan review online. Yen digunakake bebarengan karo konser, alat keterlibatan pelanggan kasebut menehi bisnis platform kuat kanggo integrasi kanthi proses checkout lan analitik data.

Sing dimaksud yaiku kemampuan terus nambah dhaptar pelanggan lan nglumpukake data babagan pelanggan kasebut. Nalika platform SpotOn sampeyan nglumpukake luwih akeh data, bakal dadi luwih kuat, ngidini sampeyan nggawe klompok pelanggan sing anyar lan kemampuan kanggo nggayuh kampanye pemasaran sing sampurna.

Kajaba iku, analytics dashboard platform bakal ngidini sampeyan ndeleng sambungan sing jelas ing antarane pelanggan, transaksi, lan kampanye pemasaran, menehi ROI sing jelas kanggo upaya pemasaran sampeyan. Kanthi tembung liya, SpotOn ora bisa ngira-ngira metu saka pemasaran. Sampeyan bakal ngerti persis apa sing bakal ditindakake, lan cara nggawe kampanye pemasaran sing luwih efektif ing mbesuk.

Babagan SpotOn Transact, LLC

SpotOn Transact, LLC ("SpotOn") minangka pambayaran canggih lan perusahaan piranti lunak sing ndandani industri jasa para pedagang. SpotOn nggabungake piranti lunak pamrosesan pembayaran lan keterlibatan pelanggan, menehi data lan alat sing luwih sugih kanggo para pedagang sing bisa menehi pasar luwih efektif kanggo para pelanggan. Platform SpotOn nawakake alat sing paling lengkap kanggo bisnis cilik lan menengah, kalebu pembayaran, pemasaran, ulasan, analitik lan kasetyan, sing didhukung dening perawatan pelanggan sing misuwur ing industri. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak SpotOn.com.

Babagan Poynt, Inc.

Poynt minangka platform commerce sing gegandhengan
nguatake para pedagang kanthi teknologi kanggo ngowahi bisnis. Ing taun 2013, perusahaan kasebut ngakoni kekurangan terminal sing cerdas ing pasar, lan mbayangake maneh terminal pembayaran ing endi wae menyang piranti multi-tujuan sing gegandhengan sing mbukak pihak katelu
aplikasi Amarga terminal cerdas dadi arus utama, Poynt OS minangka sistem operasi terbuka sing bisa nguatake terminal pembayaran cerdas ing saindenging jagad, nggawe ekonomi aplikasi anyar kanggo para pedagang lan ngidini pangembang bisa nulis sepisan lan disebar ing endi wae. Poynt kantor pusat
ing Palo Alto, Calif., kanthi kantor pusat internasional ing Singapura, lan didhukung dening Elavon, Google Ventures, Matrix Partners, National Australia Bank, NYCA Partners, Oak HC / FT Partners, Stanford-StartX Fund, lan Webb Investment Network. Sinau luwih lengkap ing
poynt.com.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.