Piranti Nganggo Tunggal

nulis

Douglas Karr mesthine wis nesu ing otak nalika nulis Cara Nggawe Tugas Tunggal. Aku wis akeh mikir babagan perkara sing akeh tugas iki, babagan terus-terusan mlumpat saka tidbit menyang tidbit lan nindakake luwih saka siji tugas sekaligus ngrasa kayane pancen ngrampok wektu (lan nggawe aku rumangsa bodho). Nalika nulis laporan, postingan blog utawa dokumen strategi, aku ngidini flotsam lan jetsam dermaga lan layar MacBook Pro saya ngganggu banget.

Wingi-wingi kancaku Strategist Merek sing Disertifikasi, Brant Kelsey, nuduhake kula rong alat produktivitas sing dirancang supaya wong bisa fokus dawa karo mung siji prekara. Bayangake. Piranti produktivitas sing nyengkuyung perhatian jangka panjang kanggo siji tugas tinimbang meksa nindakake agenda go-go-go sing populer. Kasengsem? Pangguna Mac, priksa aplikasi iki:

layar utama TulisRoom - lingkungan nulis bebas gangguan

Aplikasi iki ngowahi kabeh layar dadi antarmuka sing sederhana sing ndhelikake kabeh visual liyane lan mblokir pangeling lan windows obrolan. Yen sampeyan pengin nulis cathetan ing acara, WritingRoom minangka cara sing apik supaya sampeyan ora ngeklik email kanthi otomatis liwat email, akun Twitter, Facebook lan kabeh gangguan liyane sing bisa nggawe sampeyan ora fokus ing informasi sing dikirim.

Spirited Away - ndhelikake aplikasi sing ora aktif kanthi otomatis

Spirited Away nindakake apa sing diarani jenenge. Cukup atur setelan miturut kekarepan sampeyan lan aplikasi bisa digunakake ing latar mburi kanggo ndhelikake windows aplikasi sing ora aktif. Aku nganggep kaya wong omah sing njupuk kertas sing remuk lan nyelehake buku ing rak nalika sampeyan nglaporake laporan.

Nalika sampeyan njupuk Douglas Saran kanggo mblokir sawetara jam Senin kanggo fokus ing siji proyek, bisa uga sampeyan bisa nggunakake salah sawijining alat kasebut.

Nganyari: WordPress saiki duwe mode layar wutuh sing ngidini sampeyan nulis tanpa kabeh masalah administratif!

7 Komentar

  1. 1

    Aku ora butuh alat kanggo tugas siji, mung disiplin. Pateni utawa aja aktifake aplikasi sing ngganggu kasebut nalika pengin fokus ing siji tugas. Iku gampang lan bisa digunakake kanggo aku, utamane yen aku kudu nulis presentasi utawa postingan blog utawa makalah. Lan kanthi cara produktivitas mundhak nalika sampeyan nindakake tugas siji.

    Sampeyan ora prelu kuatir manawa lingkungan bakal sok dong mirsani yen sampeyan nggunakake wektu enggo bareng, menehi slot wektu kanggo tugas tartamtu lan mung nindakake iki. Mangkene carane komputer diprogram ing jaman biyen nalika kabeh perusahaan mung kasedhiya siji komputer sing larang. Pangguna isih duwe kesan yen mung bisa digunakake. Caranya yaiku milih interval wektu supaya wektu respons cukup kanggo nggawe kesan iki karo individu kasebut. Amarga mung duwe siji otak, iki katon minangka algoritma sing apik kanggo gawe jadwal tugasku.

  2. 2

    Keren banget, Nila! Aku malah ora ngerti yen ana alat sing ana ing kana lan sing dakkarepake nyedhiyakake Blog Teknologi Pemasaran. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kirim iki!

  3. 3

    Kristen pancen bener manawa alat sing paling apik kanggo tugas siji yaiku otak sampeyan. Sampeyan kanthi sengaja milih fokus mung ing siji kegiatan minangka pilihan sing paling penting sing bisa ditindakake nalika nyambut gawe.

  4. 4
  5. 5
    • 6

      Aku nyaranake (kaya sing dakkirim babagan Zombi lan Seni Tugas Tunggal) nggunakake DarkRoom, versi Windows WritingRoom.

  6. 7

    Aku seneng banget amarga aku nemokake postingan iki! 😀 Aku duwe masalah fokus amarga adhd lan nalika online aku kabeh papan. Luwih saka sawetara aplikasi lan ora kurang saka selusin tab dibukak. Dadi perusahaan perangkat lunak aku wis bisa nemokake luwih saka sawetara program kanggo mbantu manajemen wektu, organisasi lan produktivitas. Aku uga nggunakake addon firefox kanggo tab, bookmark lan liya-liyane.

    Mangkene sawetara sing digunakake…
    -TooManyTabs (nyimpen tab sing sampeyan pengin baris sing kapilih, baris tanpa wates)
    -TabFocus (arahake tab lan tab apa wae)
    -InstaClick (rt klik url apa wae lan mbukak ing tab liyane-uga bisa digunakake ing gmail nanging ora Thunderbird)
    -RemoveTabs (nutup tab ing sisih kiwa, nengen)
    -AddThis (klik rt lan nambah url menyang pirang-pirang situs sosial - apik kanggo tweeting)

    Matur nuwun kanggo konten sing migunani banget lan informatif. Aku dadi langganan lan pengikut anyar!

    ?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.