Spin Sampeyan Nggawe Pemeriksaan lan Ora Percaya

dateng

Saiki umurku 44 taun lan aku mesthi kelingan wong tuwa lan simbah sing ujar yen durung nate ndeleng pemilihan sing luwih ala ... saben pemilihan. Aku ora yakin manawa pemilihan bisa dadi luwih elek, aku bisa uga bisa dadi luwih kuwat kapercayan lan ora bakal ucul. Aku golek riset apa sing diarani politikus luwih dhisik tinimbang aku mbiyen, lan aku gumun amarga akeh puterane.

Rong puluh taun kepungkur, aku ora bisa nggoleki ing Youtube lan ndeleng kutipan utawa flip menyang Wikipedia kanggo ndeleng rincian babagan puteran kasebut. Dina iki, aku nindakake saka iPad nalika lungguh ing kursi ndelok politisi kasebut. Aku nindakake amarga putrane nggawe dugaan. Yen aku dipercaya, aku ora yakin bakal mriksa kanthi nyata. Aturan sing padha ditrapake kanggo bisnis, produk utawa layanan sampeyan.

kapercayan1

Masalah utama yaiku para politikus sing nyoba nyekel kasampurnan merek sing wis umum puluhan taun kepungkur lan sing bisa ditindakake ing media. Ing siklus warta 24 jam iki, kanthi perekam video ing politikus saben menit saben dina, merek kasebut ora bisa menang. Asilé yaiku saben kesalahan salah dikepung liwat situs oposisi lan stasiun sing tekan saben pojokan jagad. Ora nggumunake, miturut Gallop, iku mung 1 saka 10 wong Amerika sing nyetujoni kinerja kongres.

Masalahe yaiku manungsa bisa salah lan cacat. Dadi, nalika marketing politisi tambah akeh, pengawasan lan rasa ora percaya marang politisi kasebut mundhak kanthi luwih gedhe. Tembung politik lan pemasaran meh bisa diganti. Kampanye politik nganalisa pamirsa, polesan tembung, kelas geografis lan ekonomi target. Muni kaya pemasar.

Ana piwulang kanggo para pemasar babagan pengawasan lan penolakan para politisi. Yen sampeyan nambah produk lan layanan, luwih becik sampeyan ora mung bakal ngilangi reputasi… sampeyan bakal ngrusak. Semono uga luwih akeh marketing marketing sing ditrapake, luwih akeh rasa ora percaya lan luwih tliti bakal ditrapake. Sanajan karo klien kita dhewe, aku mesthi konservatif ing pangarepan sing dakkarepake. Tujuan sing ilang bisa dingapura dening pelanggan. Bohong babagan target ora bakal bisa ditindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.