Spigit: Inovasi Ngatur

spigit

Video iki saka Spigit, sing ngumumake a gabung karo sponsor ing Mindjet, wenehi sawetara poin penting ing video iki sing ora bakal dilalekake:

  • Inovasi = Ideasi + Eksekusi. Gagasan dhewe ora inovatif, kudu ditrapake.
  • Gagasan sing paling populer ora mesthi ide paling apik kanggo asil bisnis. Asring, kita wis ndeleng perusahaan sing ngrampungake saben masalah pelanggan kanggo ndeleng manawa bisnis gagal. Kadhangkala apa sing dijaluk pelanggan ora cocog gaweyan saka perusahaan sampeyan utawa ngatasi rega rega sing dibayar pelanggan. Pelanggan ora tansah tengen.

Platform Inovasi Perusahaan Spigit digunakake dening merek terkenal ing donya kanggo nggawe produk lan layanan anyar, nyuda biaya lan nambah keterlibatan karyawan lan pelanggan. Nggunakake sumber tenaga kerja, kolaborasi sosial tujuan, mekanika game lan data gedhe Analytics, Spigit mbantu perusahaan ngenali lan nglakokake ide transformatif saka karyawan lan pelanggan kanthi skala kanggo nyurung asil bisnis. Luwih saka 3000 perusahaan, kalebu merek terkenal ing industri ritel, Kesehatan, Finansial, Teknologi, Pamrentah, Asuransi, Utilitas lan Farmasi nggunakake Spigit kanggo nggawe inovasi dadi proses kritis, bisa dibaleni, bisa diprediksi lan bisa diitung.

produk spiget

Spigit ngidini perusahaan ngatur lan menehi prioritas ide sing dikepengini akeh wong:

  • Wutah Transformatif - Gawe aliran pendapatan anyar, tingkatake produk lan layanan lan entuk kompetitif kanthi nggawe inovasi minangka proses bisnis sing kritis lan bisa dibaleni maneh ing organisasi sampeyan.
  • Efisiensi Kos - Karyawan sampeyan ngerti. Temokake solusi anyar kanggo masalah tradisional, nyuda biaya liwat proses inovasi lan nglancarake karya.
  • ROI sosial - Entuk asil sing bisa diukur lan ngidini kolaborasi kanthi tujuan kanggo ngrampungake tantangan bisnis nyata ing garis wektu.
  • Melu Wong Akeh - Umatmu ngerti. Nambah keterlibatan karyawan lan entuk wawasan pelanggan sing migunani.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.