Sampeyan Nganggo Email Dina 83 Dina Setahun

140612 Cirrus eBook pg6.jcf.

Salesperson rata-rata log luwih saka 2,000 jam saben taun babagan komunikasi bisnis, umume kanggo tugas spesifik (39%) lan maca / njawab email (28%). Sanajan media sosial katon dadi mode komunikasi sing paling populer, amarga 72% perusahaan saiki nggunakake media sosial ing sawetara bentuk, email isih dadi pilihan utama ing antarane bisnis ing saindenging jagad. Miturut Laporan Institut Global McKinsey, 87 milyar email disusun saben dina. Saka warga Amerika umur 12 taun lan luwih, 94% nggunakake email kanthi rutin, 58% sing mriksa kothak mlebu ing wayah esuk.

140612_Cirrus_eBook_pg5.jcf.

Email ngalahake kabeh saluran pemasaran liyane kanthi kaping pindho ROI, $ 40.56 kanggo saben $ 1 sing digunakake kanggo pemasaran email. Amarga komunikasi email ora nuduhake pratandha yen mudhun, bisnis cerdas ngoptimalake platform iki. Wawasan Cirrus nawakake saran kanggo sapa waé sing pengin ngatasi kesenjangan antara Gmail lan Salesforce ing ebook gratis Integrasi Piranti Lunak Level Sabanjure.

140612_Cirrus_eBook_pg6.jcf.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.