Spek: Sistem Pariwara Integrasi kanggo Publikasi Digital

penempatan iklan penerbitan digital spek

Publikasi Niche isih terus ngarahake konten sing target banget menyang klompok sing beda. Nalika sistem iklan bayar-per-klik, afiliasi lan spanduk terus nguwasani pasar amarga proses pesen sing murah lan biaya per timah murah, biasane uga entuk klik lan tarif konversi sing murah. Amarga regane larang, mula isih bisa ngasilake hadiah sing luar biasa lan bisa ngasilake investasi sing kuat kanggo para pemasar.

Pikirake babagan browsing lan prilaku riset sampeyan dhewe. Nalika ndeleng desktop lan kothak mlebu email, aku kebanjiran karo email lan iklan saka pengiklan sing relevan. Aku ndeleng atusan, bisa uga ewonan, materi pemasaran saben minggu. Nanging nalika aku mikir babagan kiriman pos lan lengganan publikasi digital, mung sawetara publikasi sing aku lengganan lan ngaturake wektu sajrone seminggu. Prilaku browsing web kanthi pengalaman mbukak liwat publikasi digital ing kertas utawa tablet beda banget.

Ana ewonan publikasi ing kana, akeh sing dipasang ing desktop sing nggawe keputusan eksekutif (liwat surat utawa tablet). Sing dadi masalah yaiku carane sampeyan kalebu publikasi digital ing campuran pariwara? Lan kepiye sampeyan nggawe standar, nggawe lan nerbitake pariwara kanggo publikasi kasebut? Kuwi sing Spek kanggo.

Spekle ngowahi jagad produksi iklan cetak lan online, ngasilake solusi piranti lunak sing gampang banget kanggo pangiriman iklan cetak lan tablet.

Spek ngatur, ngolah lan ngirim ewu file iklan saben wulan kanggo basis pelanggan sing akeh banget, kalebu penerbit utama (Hearst, Condé Nast, News UK, Guardian, media DMG, TimeInc UK); agensi kreatif terkemuka (McCann Erickson, VCCP, BBH) lan merek global gedhe lan cilik. Antarmuka kanggo Spekle ora gampang, mung goleki topik, golek publikasi, entuk spek banjur pesen pariwara:

Iklan Penerbitan Digital Spesifik

Spek sing bubar ngumumake peran kolaborasi utama kanggo Solusi Penerbitan Digital Adobe, ngaktifake produksi pariwara digital sing nyenengake lan narik kawigaten ing aplikasi tanpa mbutuhake kode. Sistem pariwara integral Spectre bakal ngidini tim kreatif lan desain nyelehake pariwara ing aplikasi sing digawe nggunakake Adobe DPS. Piranti lunak Spekle bakal nggawe luwih gampang saka agensi kreatif lan penerbit kanggo ngirim iklan digital sing interaktif lan apik.

Babagan Solusi Publikasi Digital Adobe

Adobe DPS minangka alat adhedhasar web sing ngidini pangguna nggawe edisi digital saka publikasi. Tim desain lan kreatif bisa nggawe aplikasi seluler sing apik tanpa kode nulis. Nggunakake DPS, organisasi bisa ndorong keterlibatan liwat pengalaman aplikasi seluler, nggunakake kapabilitas penerbitan fleksibel kanggo terus nyambung karo pangguna, lan menehi pengaruh bisnis sing bisa diukur liwat aplikasi - kabeh duwe platform kelas perusahaan saka Adobe.

Rampung maneh saka lemah munggah, Adobe DPS bakal menehi pangguna keluwesan luwih akeh lan kesempatan sing luwih apik kanggo narik kawigaten para pamirsa. Yen sampeyan bisa nggawe iklan cetak, saiki uga bisa nggawe iklan digital. Spek saiki wis terintegrasi karo antarmuka pemrograman aplikasi (API) Adobe kanggo merevolusi kesempatan pariwara digital - utamane ing aplikasi - lan nggawe kesempatan pariwara sing kuat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.