SpeakPipe: Sijine Voicemail ing situs web sampeyan

SpeakPipe

Yen bisnis sampeyan ora duwe sumber daya kanggo ngatur telpon lan nanggapi kabeh panjaluk sing ana ing situs sampeyan, sampeyan bisa uga instal aplikasi voicemail kaya SpeakPipe ing situs sampeyan. Daripada live chat utawa form kontak, SpeakPipe ngidini pengunjung ngrekam pesen nggunakake recorder tombol siji!

speakpipe-popup

SpeakPipe duwe sawetara opsi sing kalebu gratis nganti $ 39 saben wulan. Paket beda-beda, nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo total pesen, durasi pesen, panyimpenan, jumlah situs, kaca Facebook, notifikasi email, dhukungan seluler lan uga dhaptar putih. Yen mbayar saben taun, sampeyan bakal entuk diskon 25%.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.