Sampeyan Ora Bisa Ngomong Gigs Amarga Wis Online

Depositphotos 8330464 s

Sajrone presentasi aku dina Setu menyang Asosiasi Pembicara Nasional, Aku nuduhake presentasi lan dhukungan data kanggo para pamicara supaya ngerti sebabe sawijining konten lan strategi sosial dadi kunci upayae dhewe-dhewe kanggo mbangun wewenang lan golek kesempatan ngomong. Iki minangka klompok sing luar biasa kanggo ngobrol amarga padha menehi kula regane umpan balik nalika ngomong nalika menehi promosi. Aku matur nuwun sanget kanggo Karl Ahlrichs kanggo kesempatan kasebut, dheweke dadi pemimpin pidato babagan ibukutha lan kesehatan manungsa.

Akeh pamicara umum sing rawuh entuk kesempatan liwat telusuran kanggo pamicara ing eSpeaker lan Situs web NSA. Kesempatan liyane teka kanthi lisan. Amarga alasan kasebut, ana sawetara keraguan babagan efektifitas konten lan media sosial kanggo akeh profesional sing wis pirang-pirang taun suwene.

Sanajan sejatine bisa ditemokake liwat situs kasebut, apa dheweke duwe reputasi lan ora panguwasa online penting banget kanggo nutup kesempatan online. Yen aku bakal nandur modal ewonan utawa puluhan ewu dolar kanggo nyewa speaker umum, apa sampeyan mikir kemungkinan calon koordinator acara utawa bisnis banjur riset babagan online sampeyan kanggo video lan kepemimpinan sing dikira liwat web?

Yen sampeyan dadi pamicara umum lan kompetisi wis diowahi kanthi profesional ing Youtube, byline ing Wall Street Journal, lan situs web sing apik kanggo njaga tanggalan aktif uga perpustakaan sumber - apa sampeyan mikir manawa sampeyan bisa ngomong ing acara kasebut yen sampeyan ora duwe acara sing padha? Pendapatku sampeyan bakal kliwat akeh kesempatan.

Siji pamicara khusus ora bisa didol. Dheweke nyuarakake rasa kuwatir yen pancen ana omong kosong sing ditemokake nalika nggoleki konten sing bisa migunani kanggo para penonton. Aku ngandhani yen aku pengin dadi sejatine industri, ing kana ana kompetisi sing luar biasa lan kanca-kancaku nuduhake informasi sing luar biasa. Muga-muga aku ana ing industri sing ora duwe konten kanthi online ... amarga aku pancen kepengin ngupayakake pasar kasebut! Kuwi dudu masalah… iku kesempatan.

Ing acara setengah dina, kita mlaku-mlaku ngrampungake tahap nggawe media sosial lan panguwasa kanthi online. Minangka pendekatan sing dipentasake:

Tahap Nggawe Otoritas Media Sosial

Papat Tahap Otoritas Online Bangunan

  1. Advocacy - ngrungokake, nanggapi lan ketemu karo pimpinan industri lan prospek sing pengin sampeyan sambungake. Pikirake iki mung miwiti pacelathon.
  2. Kredibilitas - netepake dhewe minangka sumber daya lan wong sing bisa menehi nilai kanggo industri. Ndhidhik wong, nuduhake konten sing wis diurasi, lan nggawe perkenalan kanggo masangake wong sing duwe masalah lan sing duwe solusine.
  3. pirsawan - Saiki sampeyan wis nyambung, saiki wayahe tuwuh, promosi lan nyenengake para pamirsa supaya bisa nggawe sesambungan pribadi lan emosional karo dheweke.
  4. komunitas - pamirsa ngrungokake, nanging komunitas bisa ngomong atas jenenge. Kritik suci media online yaiku nalika para pamirsa promosi sampeyan tinimbang sampeyan kudu nindakake kabeh pakaryan.

Gunakake iki maneh menyang public Speaking lan bayangake kesempatan nalika komunitas sampeyan njaluk panjaluk ing acara utawa menehi saran supaya sampeyan entuk intine sabanjure!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.