Spasi dening Moxie: Selarasake Pemasaran lan Layanan Pelanggan

Piranti Lunak Moxie

Jagad saiki sing tambah kompetitif mbutuhake keputusan sing cepet lan eksekusi sing luwih cepet, lan iki mesthi mbutuhake kolaborasi sing kuat. Spaces dening Moxie ngarep-arep nawakake pemasar alat anyar sing cocog karo pemasaran, layanan pelanggan lan dhukungan ing perusahaan kasebut. Kanthi nyelarasake kabeh, akuisisi, retensi, lan upsell kesempatan bisa mengkoordinasi, dieksekusi lan diukur kanthi luwih apik.

Spaces by Moxie paling cocog kanggo organisasi gedhe. Perusahaan kasebut kudu ndhisik nggawe klompok lan papan, lan nyedhiyakake alat kayata aliran kegiatan, blog, tanggalan, forum diskusi, media, proyek, wiki, lan apa wae sing dibutuhake supaya bisa sukses lan lancar.

spasi moxie

Spaces by Moxie ™ duwe penawaran ing ngisor iki kanggo pemasaran (didhaptar saka dhaptar kasebut produk kaca):

  • A peralatan lengkap kanggo nggayuh pelanggan ing endi wae, liwat kolaborasi swalayan, knowledgebase, email, obrolan, komunitas, media sosial, cobrowse, klik kanggo nelpon, lan Spaces telpon dening Moxie ™.
  • Akses menyang konten, data, mitra, lan ahli kanggo njupuk keputusan sing luwih apik lan luwih cepet wawasan wektu nyata.
  • Piranti sing proaktif kanggo nyuda panggunaan situs web, narik pelanggan, lan ndorong penghasilan online tambahan.
  • Fungsi kanggo nyebarake olahpesen gabungan, nyiarake update kritis, lan nambah transparansi lan umpan balik babagan program pemasaran.
  • Piranti kanggo sukses nglakokake program up-sell lan lintas-adol lan entuk data pelanggan sing penting.

Pangguna sing mlebu ing sistem entuk akses menyang alat lan sumber daya sing ana gandhengane karo masalah sing ditindakake. Dheweke uga nyambung menyang pakar sing relevan sing duwe solusi utawa jawaban kanggo masalah tartamtu sing diadhepi utawa klarifikasi tartamtu sing dibutuhake. Wektu lan gaweyan ngirit nggoleki informasi utawa wong sing bener, utawa nyebrang platform sing beda kanggo email, ngobrol utawa kolaborasi kanthi cara liya, nyurung produktivitas lan efisiensi langsung. Kanthi nguatake pangguna kanthi akeh sumber daya lan kemungkinan, iki uga bakal menehi inovasi.

Bubar iki, Moxie nambah fungsionalitas Spaces kanthi nambah Spaces Email lan Spaces Chat. Loro-lorone fungsi kasebut ningkatake dhukungan pelanggan kanthi cara sing luwih cepet kanthi nambah kacepetan lan kualitas tanggepan. Iki uga nambah efisiensi proses internal.

Email Spaces ngotomatisasi komunikasi email lan nambah visibilitas komunikasi kasebut ing papan. Chat Spaces, suite kolaborasi obrolan nyata-nyata, nguatake agen kanggo nggawa ahli materi langsung menyang sesi obrolan pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.