Sparkpost: Layanan Pangiriman Email kanggo Aplikasi utawa Situs Sampeyan

Antarmuka Panganggo Email Sparkpost

Salah sawijining gegayuhan nggawe situs web utawa aplikasi seluler asring email. Pangembang asring nggunakake fungsi email platform kanggo ngirim pesen email teks sing sederhana. Yen canggih, bisa uga nggawe template HTML sithik kanggo nelpon lan ngirim email.

Watesan iki akeh - kaya kemampuan nglaporake lan ngukur mbukak, klik, lan mumbul. Sparkpost dibangun platform sing sampurna kanggo iki.

Email sing digawe aplikasi — asring diarani email transaksional — minangka pesen sing dikirim dening aplikasi utawa situs web sampeyan kanggo nanggepi tumindake pangguna. Dheweke duwe peran kritis kanggo entuk lan nahan pangguna, lan pelanggan ora kuwat nalika email transaksi ditundha utawa ilang ing folder spam.

Sparkpost RESTful API:

Pengin ngirim email? Iku gampang kaya nelpon fungsi mail:

curl -XPOST \ https://api.sparkpost.com/api/v1/transmissions \ -H "Otorisasi: "\ -H" Content-Type: application / json "\ -d '{" options ": {" sandbox ": true}," content ": {" from ":" testing@sparkpostbox.com "," subject " : "Oh hey", "text": "Tes SparkPost - layanan email sing paling apik ing saindenging jagad"}, "panampa": [{"alamat": "pangembang+curl@sparkpost.com"}]} '

Sampeyan uga bisa nggunakake webhooks (callback HTTP) kanggo push kegiatan email mlebu lan metu menyang aplikasi kanthi langsung. Pemicu acara nalika email dibukak, diklik liwat utawa bouncing. Tangkep aliran pesen rinci kanggo warehousing data lan analisis.

Antarmuka Panganggo Sparkpost:

Apa sampeyan pengin ringkesan cepet utawa butuh tampilan saring sing canggih, Sparkpost iku dasbor analytics nggawe gampang pitakon interaktif metrik email. Bor karo sing nampa, kampanye, template, lan liya-liyane.

SparkPost UI

Fitur Sparkpost Kalebu:

  • API & Integrasi - API lan SMTP RESTful. Sparkpost ngewangi pangembang supaya bisa nggarap email amarga dibangun kanggo pangembang dening pangembang supaya integrasi email bener.
  • dhukungan - saka dokumentasi nganti dhukungan responsif lan resolusi cepet, sampeyan bisa ngandelake tim sing paling kerja ing bisnis email.
  • Cithakan - Cithakan email SparkPost menehi keluwesan kanggo nyusun program kanthi saben program ing level panampa utawa dhaptar individu.
  • Kaluwesan - kothak mlebu karo tim pangiriman email sing berpengalaman lan teknologi canggih kanggo pangiriman email global.
  • Analytics - Ukur lan tingkatake kinerja email kanthi 35+ metrik email wektu nyata sing ngira pangiriman, pangiriman, lan keterlibatan pelanggan.
  • linuwih - 25% email non-spam ing donya dikirim nganggo teknologi Sparkpost. Platform berbasis cloud 100% sing bisa dipercaya sing bisa langsung kaukur lan elastis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.