10 ISP Spamming Paling Topik Bisa Nggumunake Sampeyan

saka Spamhaus. Iki pancen konyol, ta? Verizon lan ATT (karo Yahoo!) padha-padha nggunakake kapabilitas ngalangi spam ... nanging saiki ISP sing dadi sumber spam paling gedhe! Yen Spamhaus bisa ngenali masalah kasebut lan nglacak, kepiye Verizon lan ATT (lan liya-liyane) ora bisa kanthi tliti nglacak lan mateni pangguna kasebut?

Kancaku sing apik, Bill, duwe kiasan paling apik kanggo kahanan kaya ngene… Kayane pemusnahan sing ngeculake kecoak!

10 ISP Layanan Spam Paling Ala
Ing tanggal 02 Juni 2007
Urutan
Network
Jumlah Saiki
Masalah Spam sing Dikenal
1
verizon.com
2
att.net
3
vsnlinternational.com
4
xo.com
5
comcast.net
6
pccwglobal.com
7
cnuninet.com
8
yipe.com
9
fibertel.com.ar
10
mzima.net

2 Komentar

  1. 1

    Yen sampeyan pancen pengin njupuk pendekatan Machiavellian, apa cara spam sing luwih apik tinimbang dadi posisi ISP? Yen sampeyan duwe e-mail, apa sing ngalangi sampeyan? = (Kajaba iku bab kapitunan pelanggan.

    Paling ora Yahoo, Google, lan MSN ora ana ing dhaptar kasebut.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.