SPAM Dina iki

SPAMSanajan nganggo saringan SPAM ing jagad iki, aku isih entuk SPAM. Aku sengit karo SPAM, nanging aku kudu ngakoni salah sawijine kesenenganku sing salah nalika nggoleki SPAM, aku cenderung maca. Aku cepet mindhai supaya bisa nyoba ngenali bab sing kejiret karo filter sing komentar sing bener. Kadhangkala, aku mindai permata cilik.

Here's my favorite Comment Spam today:

Halo Pujian kanggo situs web sing apik banget. Aku seneng banget kanggo ndeleng kucing sing apik banget. Akeh sukses ing breeding.

Huh?

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Care kanggo nuduhake tips breeding sampeyan?

    Dadi apa sing sampeyan lakoni? Sijine ing kamar, kuncine, bali dina maneh lan bam, 10 anak kucing cilik sing lagi sedhot? 🙂

    • 5

      Lucu banget. Aku sejatine duwe Jack Russell sing ora ngidini kewan urip liya ing omah kita. Korban kaping pisanan yaiku manuk kita, Ozzy. Korbane sabanjure yaiku Gerbil sing dituku anakku kanggo anakku wadon. Dheweke pamburu ... sabar lan psikotik. Kita isih tresna marang dheweke.

  4. 6

    Sawetara komentar SPAM bisa uga lucu. Apa sampeyan wis nyoba nggunakake salah sawijining plugin proteksi spam komentar matematika? Aku wis nemokake dheweke efektif banget kanggo mblokir SPAM.

    Iki sing digunakake:
    Plugin Spam Komentar Matematika.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.