Hukum Spamming: Perbandingan US, UK, CA, DE, lan AU

hukum spam internasional

Nalika ekonomi global dadi kasunyatan, perjanjian ditandatangani kanggo mesthekake manawa saben negara ora mung ngurmati ukum negara liya - malah bisa uga njupuk tindakan hukuman marang perusahaan sing nglanggar undang-undang kasebut. Salah sawijining fokus kanggo perusahaan sing ngirim email internasional yaiku ngerti nuansa saben negara amarga nuduhake email lan spam.

Yen sampeyan pengin ngawasi papan mlebu lan reputasi ing internasional, priksa manawa ndhaptar 250ok. Dheweke duwe jangkoan ISP global babagan solusine lan bakal ngawasi IP sing dikirim menyang dhaptar ireng.

Utas umum ing kabeh negara yaiku supaya sampeyan nyathet kepiye pelanggan milih, ing endi milih, lan terus njaga dhaptar email sing resik - ngresiki email sing wis bouncing lan ora responsif saka data sampeyan. Sorotan infographic:

  • Amerika Serikat (AS) CAN-SPAM - aja nggunakake informasi header sing salah utawa mblusukake, aja nggunakake baris subyek sing ngapusi, critakake panampa ing endi sampeyan, critakake panampa cara milih ora nampa email mbesuk lan ngajeni panjaluk milih sing cepet. Info liyane: CAN-spam
  • Kanada (CA) CASL - mung ngirim menyang alamat email adhedhasar ijin, ngenali jeneng sampeyan, ngenali bisnis sampeyan, lan menehi bukti dhaptar yen dijaluk. Info liyane: CASL
  • Petunjuk EC Inggris Raya (Inggris) 2003 - Aja ngirim pemasaran langsung tanpa idin kajaba ana hubungan sing wis ditemtokake sadurunge. Info liyane: Arahan EC 2003
  • Undhang-undhang Spam Australia (AU) 2003 - aja ngirim email sing ora dikarepake, kalebu unsubscribe fungsional ing kabeh email, lan aja nggunakake piranti lunak panen alamat. Info liyane: Undhang-undhang Spam 2003
  • Undhang-undhang Perlindhungan Data Federal Jerman (DE) - aja ngirim email sing ora dijaluk, sampeyan kudu duwe idin. Aja ndhelikake identitas pangirim, menehi alamat sing valid kanggo panjaluk milih, lan menehi bukti tandha yen dijaluk. Info liyane: Undhang-undhang Perlindhungan Data Federal

The Arahan Uni Eropa babagan Privasi uga ditrapake kanggo kabeh anggota UE. Miturut Petunjuk Uni Eropa babagan Privasi, sampeyan kudu duwe idin eksplisit sadurunge ngirim email komersial, pilihan milih utawa ora lengganan kudu gampang lan jelas kanggo sing nampa pesen komersial, lan sampeyan kudu netepi aturan tambahan saben negara .

iki infographic saka Vertical Response nyorot bedane ukum spam utama saka negara-negara ing Amerika Utara lan Eropa.

Hukum Spam - AS, CA, UK, AU, GE, Eropa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.