Metrik Sumber: Optimisasi Pemasaran Sosial lan Analytics

layar trek

Metrik Sumber wis ngumumake Kothak mlebu Media Sosial. Fitur anyar iki ora beda karo alat liya amarga menehi informasi rinci sing bisa ditrapake amarga kedadeyan tinimbang intelijen bisnis tingkat dhuwur ing laporan mingguan utawa saben wulan, lan ngidini para pemasar nyaring 1000 babagan saben dina nyebutake udakara 20 bab sing bisa ditrapake sing paling penting. nderek

Metrik Sumber Ngrungokake Nyebut

Inbox Media Sosial ngidini para pemasar online kanthi cepet ngenali apa sing dicritakake babagan merek ing media digital lan prioritas tanggapane kanthi nyata. Kothak mlebu nemtokake nada sing disebutake kanthi mriksa tembung kunci sing kalebu ing tagar lan teks gratis, lan banjur referensi silang nada - positif, negatif, utawa netral - kanthi tekan sing nduwe akun supaya bisa prioritas tanggapan.

Metrik Publikasi Metrik Sumber

Asile, para pemasar bisa nanggapi nyebutake merek sing penting nalika kedadeyan kasebut. Contone, yen ing fl uencer kanthi pandherek akeh ujar positif babagan merek, pemasar bisa matur nuwun lan ngiyatake hubungan kasebut. Kosok baline, yen ana wong sing ujar negatif, merek bisa langsung ngenali jangkauan saben wong, prioritas tanggapan lan tekan kanggo ngatasi masalah kasebut.

Pemasar sosial nemokake alat ngrungokake tradisional sing ora nyukupi amarga mung duwe intelijen bisnis tingkat tinggi tinimbang prekara sing bisa digunakake saben dinane kanggo nemtokake apa sing paling bisa ditrapake saka perspektif pemasaran, "ujare Scott Lake, CEO lan pangadeg Source Metrics. "Kita menehi informasi marang para pemasar kanthi real-time, saengga bisa menehi pengaruh paling gedhe marang persepsi merek publik.

Pelacakan Analytics Metrik Sumber

Inbox Media Sosial wis terintegrasi lengkap karo platform Sumber Metrik kanggo nyengkuyung tumindak lan karya sing efisien. Nalika pemasar nemokake merek sing pantes ditanggepi, dheweke bisa nanggapi langsung saka njero platform, nggunakake akun sosial sing cocog.

Laporan Kampanye Metrik Sumber

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.