Metrik Sumber: Lacak Tuku ing Toko saka Facebook

metrik sumber

Pelacak iklan Metrik Sumber ing toko nyedhiyakake para pengecer Analytics iku asil langsung saka platform Iklan Facebook. Konversi total ing toko, penjualan saben toko, jumlah total konversi ing toko, dina dina kabeh konversi ing toko lan total penghasilan barang sing dianggep re kasedhiya.

Nalika panelitian nuduhake manawa iklan Facebook entuk klik luwih akeh saben taun, pangaruh sing ditambahake ing ngisor iki isih dadi misteri utamane kanggo pengecer bata lan mortir. Kita wis nggawe Pelacak Iklan Facebook ing toko kanggo ngilangi karya tebak tumrap para pengecer babagan Ads Facebook kanthi menehi metrik sing nuduhake persis pira konversi kampanye utawa penjualan minangka asil langsung saka kampanye Iklan Facebook. Scott Lake, CEO Metrik Sumber

Kanggo nglacak sukses kampanye Iklan Facebook, pengecer kalebu link menyang tawaran seluler, sing mbukak ing aplikasi Facebook ing smartphone apa wae. Kanggo njupuk kauntungan saka penawaran, pangguna kudu njupuk tawaran seluler menyang toko kanggo mbukak kunci. Sawise tawaran dikunci Sumber Metrik bisa ngrekam lokasi wektu, wektu lan dolar sing ngasilake konversi, sing bisa langsung diwenehake menyang Iklan Facebook. Penawaran bisa uga kupon, hadiah, kontes utawa promosi sing dipilih sing bakal nggawa lalu lintas menyang toko.

sumber-metrik-seluler

Pelanggan ora diwajibake ndownload aplikasi kanggo nebus tawaran, nanging luwih becik ndeleng tawaran kasebut liwat browser seluler ing Aplikasi Facebook smartphone. Kanggo ndeleng conto, sampeyan bisa ndownload studi kasus iki saka Source Metrics nggunakake aplikasi Facebook.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.