Soundtrap: Gawe Podcast sing Didhukung Tamu ing Awan

Podcasting

Yen sampeyan pengin nggawe podcast lan nggawa tamu, sampeyan bakal ngerti kesulitane. Saiki aku nggunakake Zoom kanggo nindakake iki amarga dheweke nawakake pilihan multi-trek nalika ngrekam… mesthekake yen aku bisa nyunting trek saben wong kanthi mandiri. Nanging isih kudu aku ngimpor trek audio lan nyampur ing Garageband.

Dina iki aku ngomong karo kanca kolega Paul Chaney lan dheweke nuduhake alat anyar karo aku, Soundtrap. Soundtrap minangka platform online kanggo nyunting, nyampur, lan kolaborasi ing audio - yaiku musik, crita, utawa jinis rekaman audio liyane.

Soundtrap kanggo Pendongeng

Swara minangka solusi cloud sing bisa ngrekam podcast, ngundang tamu kanthi gampang, nyunting podcast, lan nerbitake kabeh tanpa kudu ndownload lan bisa digunakake kanthi eksternal.

Fitur Podcast Studio Soundtrap

Platform kasebut nduwe platform desktop sing nawakake sawetara fitur tambahan kasebut.

  • Owahi podcast liwat transkripsi - Platform desktop Soundtrap duwe editor standar, nanging wis nambahake transkripsi otomatis - fitur cerdas supaya luwih gampang ngowahi podcast kaya dokumen teks.

juru crita studio

  • Ngundang lan ngrekam tamu podcast - Amarga kolaborasi dadi kunci nalika ngrancang Soundtrap, sampeyan bisa kanthi gampang ngundang tamu menyang sesi rekaman kanthi ngirim link. Sawise mlebu, sampeyan bisa nulungi nggawe audio lan rekaman bisa diwiwiti! Dheweke ora prelu ndhaptar kanggo diundang.
  • Upload audio lan transkripsi menyang Spotify - Iki minangka alat sing ngidini sampeyan ngunggah podcast lan transkrip langsung menyang Spotify, supaya bisa nemokake podcast sampeyan.
  • Nambah musik lan efek swara - Gawe jingle dhewe lan lengkapake produksi nganggo efek swara saka Waca rangkeng- sumber audio

Mulai nyoba Soundtrap 1 wulan gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.