Stirista Nguatake Grafik Identitas Anyar kanthi Data Wektu Nyata

Konsumen tuku ing toko online saka komputer ing omah, bukak kaca produk ing situs liyane ing tablet, gunakake smartphone kanggo ngirim babagan media sosial banjur metu lan tuku produk sing gegandhengan ing pusat blanja sing cedhak. Saben pertemuan kasebut mbantu nggawe profil pangguna sing lengkap, nanging kabeh kalebu irisan informasi sing beda, nggambarake awake dhewe sing beda. Kajaba integrasi, tetep wae

IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Kamera IQ, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), ngluncurake Virtual Try-On Composer, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek kaendahan, hiburan, eceran, lan sektor liyane kanggo nyipta pengalaman Coba Virtual sing inovatif adhedhasar AR. Solusi anyar mbayangake maneh perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem unsur merek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi para konsumen liwat

Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa sing diarani pemasaran media sosial? Aku ngerti yen orane kaya pitakon dhasar, nanging pancen pancen kudu diskusi. Ana sawetara dimensi kanggo strategi pemasaran media sosial sing apik uga hubungan sing ana gandhengane karo strategi saluran liyane kayata konten, telusuran, email lan seluler. Ayo bali menyang definisi pemasaran. Pemasaran minangka tumindak utawa bisnis riset, ngrancang, nglakokake, promosi lan adol produk utawa layanan. Media sosial yaiku a

Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing

Kepiye Merek Non-Gaming Bisa Mupangate Bisa Nganggo Influencer Gaming

Pengaruh game dadi angel dilirwakake, sanajan kanggo merek non-game. Kayane aneh, mula ayo nerangake apa sebabe. Akeh industri sing nandhang sangsara amarga Covid, nanging game video mbledhos. Regane diprakirake ngluwihi $ 200 milyar ing taun 2023, tuwuh saka kira-kira 2.9 milyar pemain ing saindenging jagad ing taun 2021. Laporan Pasar Game Global Ora mung nomer sing apik kanggo merek non-game, nanging ekosistem maneka warna game. Keragaman nggawe kesempatan saiki

Perawatan Rumah Tangga Digital: Cara Pasar Properti Pasca-COVID Kanggo Pambayaran sing Disetel

Kaya sing diarepake, kesempatan ing pasar pasca COVID wis ganti. Lan nganti saiki katon jelas yen wis diganti kanggo pamilik properti lan investor real estate. Amarga panjaluk tetep jangka sing luwih cendhek lan akomodasi sing fleksibel terus mundhak, sapa wae sing duwe alamat — apa omah plesiran lengkap utawa mung kamar turu cadhangan — bisa dipanggonke kanthi tren. Yen ana panjaluk sewa jangka pendek, meh ora ana pungkasane. Luwih, ora ana pasokan ing